Financiering van IT-hardware

IBM Smarter Storage voor Smarter Computing

Over IBM Global Financing voor IBM Storage Solutions

De IBM Smarter Storage Solutions-portfolio -- een groep producten die allemaal van nature efficiënt zijn, zichzelf optimaliseren en x [in te vullen als de derde peiler bekend is] -- kan u helpen te innoveren, te profiteren van nieuwe technologie en te focussen op het verkrijgen van waardevoller inzicht op basis van uw data.

Omdat het budget in de praktijk vaak zodanig krap is dat investeren in IT-oplossingen moeilijk wordt, kunt u het heft weer in handen nemen door uw assets op een andere manier te gaan benaderen. Neem bijvoorbeeld de vele manieren waarop IBM Global Financing kan helpen om:

Financiering van opslagupgrades

Als uw budget niet groeit maar uw storagebehoefte wél, kunt u een beroep doen op IBM Global Financing, zodat u vandaag al nieuwe storageoplossingen kunt aanschaffen tegen betaling van een laag aflossingsbedrag per maand. Als het moment is aangebroken om uw capaciteit te upgraden, kunnen we het bestaande leaseplan een stapje verhogen of kunnen we de lease verlengen, vaak met weinig of geen verhoging van uw maandelijkse aflossingen.

Neem contact op met uw IBM-vertegenwoordiger en vraag om informatie over de financieringsopties van IBM Global Financing.

Aanbevolen literatuur

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.