Financiering van PC's en tablets

IBM Global Financing kan uw strategie voor de volledige PC- en tabletlevenscyclus ondersteunen

Overwegingen met betrekking tot de aanschaf van PC's en tablet-apparatuur gaan veel verder dan alleen de prijs. In het huidige klimaat ligt de werkelijke waarde in het bepalen van een strategie die gericht is op de uitdagingen in alle fasen van de IT-levenscyclus — van planning tot de verwijdering van assets.

De sleutel tot het succesvol beheren van uw werkstation- en apparatuuromgeving—of deze nu bestaat uit tien PC's of een gehele wereldwijde onderneming—is een goed overdachte strategie voor het beheer van de levenscyclus.

Dus zie IBM Global Financing als de basis voor uw strategie. Wij bieden klanten die hiervoor in aanmerking komen een brede portfolio van programma's en tools waarmee zij elke fase van de levenscyclus kunnen beheren:

Financiering voor aankoop van tablets beschikbaar

Steeds meer bedrijven voegen tabletcomputerapparatuur toe aan hun IT-infrastructuur, waardoor medewerkers vanaf elke willekeurige plek toegang hebben tot hun werk. IBM Global Financing gelooft dat deze verandering cruciaal is voor de toekomst van enterprise computing en heeft de aankoop van tabletcomputerapparatuur opgenomen in haar financieringsprogramma's.

Door klanten die hiervoor in aanmerking komen financiering voor tablets aan te bieden, neemt IBM Global Financing een belangrijke barrière voor implementatie van deze apparatuur weg: kosten. Dankzij financiering van tablets tegen een lage rente kunnen klanten hun contante uitgaven vooraf verlagen en investeringen beter afstemmen op de verwachte voordelen. Hierdoor wordt de acceptatie van tablets in de onderneming gestimuleerd.

Naast aankoopfinanciering biedt IBM Global Financing ook oplossingen voor lifecycle management van tablets, waarmee u uw totale kosten voor deze apparatuur zo optimaal mogelijk kunt aanwenden.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Customer Centre

Voor bestaande klanten met IBM-leases en -leningen.