Financiering van tablets, smartphones en PC's

Lees hoe IBM Global Financing uw lifecycle management strategie
voor mobility devices kan ondersteunen


IBM Global Financing kan uw bedrijf helpen te investeren in de mobility devices die nodig zijn om uw operationele efficiency te verbeteren, om nieuwe klanten te bereiken en om onmiddellijk toegang te bieden tot bedrijfskritische data.

Het leasen van mobiele apparatuur is een interessant alternatief, want het leidt tot lage gebruikskosten en een eenvoudige administratie. U profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen en van een gegarandeerd veilige verwerking van afgedankte apparaten. Met IBM Global Financing kunt u voorafgaande investeringen omzetten in voorspelbare termijnbetalingen. Op die manier kunt u:

  • Geld besparen om te investeren in andere strategische zaken
  • De IT-infrastructuur optimaliseren met het oog op de eisen van mobile
  • De levenscyclus van mobiele apparatuur plannen en beheren
Neem Desktops, Laptops, Tablets1 en Smartphones2 op in de financiering van uw oplossingen.
Financieringsoptie Voordelen
Full Payout lease en leningen3
Fair Market Value Lease

Toegang tot de expertise van IBM Global Financing

Als klant krijgt u de beschikking over de skills en expertise van ’s werelds grootste IT captive financier met klanten in meer dan 60 landen. IBM Global Financing heeft een wereldwijd bereik, is buitengewoon goed op de hoogte van krediet- en technologierisico's en heeft ruime ervaring met financiering.

Voetnoten

1Tablets: Voor de volgende fabrikanten zijn er Fair Market Value lease, Full Payout lease en leningen beschikbaar: ACER, Apple, ASUS, Blackberry, Dell, Fujitsu, HP, HTC, Lenovo, LG, Microsoft, Motion, Motorola, Nokia, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Huawei*, ZTE*

2Smartphones: Voor de volgende fabrikanten is er Fair Market Value lease beschikbaar: Apple, Blackberry, HTC, LG, Samsung, Huawei *, ZTE*

3Full Payout lease en leningen zijn beschikbaar voor Samsung Smartphones

*Huawei & ZTE: Uitsluitend beschikbaar in Taiwan, China, Hongkong en Singapore

Juridische kennisgevingen

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V. en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. Tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur en product en op de opties; deze kunnen per land verschillen. Bij niet-hardware items moet het gaan over eenmalige, niet periodiek vervallende bedragen; dergelijke items worden gefinancierd middels leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving gewijzigd, verlengd of ingetrokken worden en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar. IBM en IBM Global Financing verlenen hun klanten geen boekhoudkundige, fiscale of juridische adviezen, en zijn ook niet voornemens dit te doen. Klanten dienen hun eigen boekhoudkundige, fiscale of juridische adviseurs te raadplegen. Uitsluitend de klant is verantwoordelijk voor de boekhoudkundige of fiscale beslissingen die door of namens de klant worden genomen.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Aanbiedingen

Customer Centre

Voor bestaande klanten met IBM-leases en -leningen.