Financiering van IT-hardware

Aanschaf van de benodigde infrastructuur tegen lagere kosten en binnen uw budget

Navigatie primaire tab

Uw bedrijf heeft voortdurend behoefte aan hardware. Of het nu gaat om notebooks, tablets en smartphones of om servers en opslag: IBM Global Financing staat altijd klaar om u te helpen met de aanschaf van de meest geavanceerde infrastructuur die binnen uw budget past. Dankzij onze concurrerende tarieven en onze oplossingen op maat zijn wij voor u de beste keus om uw hardware op een betaalbare manier te financieren, zodat u concurrerend kunt blijven. Klanten die in aanmerking komen voor krediet kunnen met onze financiering bijvoorbeeld:

 • - Lees meer

Aanbevolen producten

Financiering van PureSystems en Appliances

 • IBM PureSystems

  IBM PureSystems™ is een nieuw soort systeem: een systeem waarin de hardware en software zodanig zijn geïntegreerd dat de werking en rentabiliteit van de IT volkomen veranderen. IBM Global Financing maakt het gemakkelijk om deze systemen aan te schaffen, met flexibele financieringsopties.

 • Appliances

  Appliances maken het integreren van functies zoals analytics en beveiliging een stuk gemakkelijker omdat ze uitgaan van een uitvoerig getest hardware- en softwaresysteem. IBM Global Financing kan u de financiële middelen verschaffen die nodig zijn om de uitrol van uw appliances te versnellen en de time-to-value te verkorten.

Power Systems

Stap over op de nieuwste generatie Power Systems-technologie van IBM en ervaar de enorme toename van de capaciteit en performance, vaak met minimale impact op uw budget. IBM Global Financing kan u helpen geld vrij te maken — sneller besparingen te realiseren — en uw maandelijkse termijnen in veel gevallen te verlagen — als u uw bestaande technologie vervangt door de nieuwste processors van IBM.

Financiering van opslag

IBM voert de meest volledige en gevarieerde portfolio aan opslagoplossingen die op de markt is. Van tapestations en gebruiksvriendelijke midrange schijfsystemen tot geavanceerde opslaginfrastructuren: IBM Global Financing heeft een uitgebreid spectrum aan hardwarefinancieringsproducten waarmee we u kunnen helpen te innoveren, te profiteren van nieuwe technologie en uiteindelijk uw bedrijf te laten groeien, zonder dat het u een vermogen kost.

Financiering van z Systems

Juridische kennisgevingen & Algemene voorwaarden

IBM Nederland B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33054214

IBM Nederland Financieringen B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33172336

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf maart 2016.

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf 1 mei 2011.

 

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Meer informatie over IBM Global Financing

Aanbiedingen

 • Sale-leaseback

  Sale-leaseback

  Biedt een krachtige manier om contanten vrij te maken voor upgrades of andere investeringen

Onderzoek de aanvullende producten en aanbiedingen

IBM Certified Pre-owned Equipment

GARS

Of het nu gaat om notebooks en desktops of om servers en randapparatuur, er is geen betere manier om te besparen op echte IBM-oplossingen.

IBM Certified Pre-owned Equipment heeft alle kwaliteits- en betrouwbaarheidskenmerken die u van IBM verwacht. Bij aankoop van een IBM Certified Pre-owned PC-product kunt u profiteren van een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en een uitstekende garantie op de apparatuur.

De verzendkosten voor standaardlevering over land (ground shipping) zijn inbegrepen.

Lees verder