$4 miljard beschikbaar om uw bedrijf te stimuleren

Financier uw IT.   Financier uw groei.

Het is nu een stuk eenvoudiger om ook binnen uw budget geavanceerde technologie aan te schaffen. IBM Global Financing stelt 4 miljard dollar aan financiering beschikbaar (US) om bedrijven zoals dat van u te helpen kostenblokkades te verkleinen, de inkoopkracht te vergroten en het rendement op de investering in technologie maximaal op te voeren.

Voor klanten die hiervoor in aanmerking komen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om cloud-, analytics-, PureSystems™- en andere technologieën aan te schaffen. Technologieën die de groei blijvend stimuleren, ook in de verdere toekomst.

IBM Global Financing biedt overzichtelijke en flexibele lease- en leningspakketten aan, sommige zelfs voor 12 maanden tegen 0 procent rente, zonder aanbetaling. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om belangrijke technologie en services in te kopen en de cash flow beter in de hand te houden.

Neem contact op met IBM Global Financing om meer te weten te komen over deze kans en om de financieringsopties voor de door u gewenste IT-oplossing te bespreken.

Beheersing van de bedrijfskosten is een prioriteit. CFO's uit de middenmarkt melden dat de druk om de kosten te beheersen en de efficiency te verbeteren hoog blijft

Succesverhalen van klanten

Overal ter wereld kiezen middelgrote klanten van IBM voor IBM Global Financing om een slimme financiële strategie door te voeren, zodat ze de innovatie betaalbaar kunnen houden en verdere groei kunnen realiseren.

C-suite executives weten uit ervaring dat IBM Global Financing datgene kan leveren waar ze de grootste behoefte aan hebben. Met concurrerende tarieven en flexibele betalingsstructuren kunnen we ervoor zorgen dat de complete oplossingen op de meest kosteneffectieve manier worden gefinancierd, zodat organisaties zoals die van u kapitaal overhouden.

Lees meer case study's van IBM Global Financing.

Neem contact op met IBM Global Financing.

Juridische kennisgevingen

Producten van IBM Global Financing worden in België via IBM Belgium Financial Services Company sprl en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. De minimale omvang van transacties bedraagt US$ 5000. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Belangrijkste aanbiedingen

Onderzoek de aanvullende producten en aanbiedingen

IBM Certified Pre-owned Equipment

GARS

Of het nu gaat om notebooks en desktops of om servers en randapparatuur, er is geen betere manier om te besparen op echte IBM-oplossingen.

IBM Certified Pre-owned Equipment heeft alle kwaliteits- en betrouwbaarheidskenmerken die u van IBM verwacht. Bij aankoop van een IBM Certified Pre-owned PC-product kunt u profiteren van een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en een uitstekende garantie op de apparatuur.

De verzendkosten voor standaardlevering over land (ground shipping) zijn inbegrepen.

Meer informatie