Betaalbare financiering voor geavanceerde technologie

In ons tijdperk van "Smart" zijn organisaties van elke aard en omvang erop gebrand om geavanceerde technologie te gaan gebruiken en zichzelf snel te transformeren. IBM Global Financing kan u helpen bij de aanschaf van de oplossingen (cloud, mobile, social, big data en analytics) die u nodig hebt om in het huidige economische klimaat te concurreren en te winnen.

Financiering maakt essentiële technologie betaalbaar, met flexibele betalingsopties waarmee transformatieprojecten sneller verlopen, of het nu om IBM- of om niet-IBM-producten en -services gaat. IBM Global Financing biedt overzichtelijke en flexibele lease- en leningspakketten aan, sommige zelfs voor 12 maanden tegen 0 procent rente, zonder aanbetaling. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om belangrijke technologie en services in te kopen en de cash flow beter in de hand te houden.

Neem contact op met IBM Global Financing om meer te weten te komen over deze kans en om de financieringsopties voor de door u gewenste IT-oplossing te bespreken.


Ontdek de financieringsoplossingen voor:

Kijk voor een analytisch perspectief naar de video van IDC Insight: Financing Social, Mobile, Cloud en Big Data & Analytics.

Financiering van Social, Mobile, Cloud en Big Data & Analytics

  • globe

    Susan Middleton, directeur Research bij IDC, geeft inzicht in de nieuwste markttrends en biedt houvast bij de keuze van de juiste financier

    Nu kijken

Juridische kennisgevingen

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V. en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. Tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur en op de opties, en kunnen per land verschillen. Bij niet-hardware items moet het gaan over eenmalige, niet periodiek vervallende bedragen; dergelijke items worden gefinancierd middels leningen. De minimale omvang van transacties bedraagt US$ 5000. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving gewijzigd, verlengd of ingetrokken worden en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Belangrijkste aanbiedingen

Onderzoek de aanvullende producten en aanbiedingen


IBM Certified Pre-owned Equipment

GARS

Of het nu gaat om notebooks en desktops of om servers en randapparatuur, er is geen betere manier om te besparen op echte IBM-oplossingen.

IBM Certified Pre-owned Equipment heeft alle kwaliteits- en betrouwbaarheidskenmerken die u van IBM verwacht. Bij aankoop van een IBM Certified Pre-owned PC-product kunt u profiteren van een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en een uitstekende garantie op de apparatuur.

De verzendkosten voor standaardlevering over land (ground shipping) zijn inbegrepen.

Meer informatie