Lees verder

Over IBM Global Financing: Veelgestelde vragen

Hoe kan financiering mijn eindresultaat verbeteren?

Met financiering haalt u meer uit uw IT-budget. Lage bedragen aan maandelijkse aflossing betekenen lagere kosten en meer koopkracht. Financiering kan leiden tot verbeterde liquiditeit, waardoor u meer cash beschikbaar hebt. Ook kan het u in staat stellen bestaand krediet te behouden en in aanmerking te komen voor andere financiering.

Financiert IBM Global Financing producten van andere leveranciers dan IBM?

IBM Global Financing is de voornaamste single-source aanbieder voor financieringsoplossingen van verschillende leveranciers, en stelt zich ten doel klanten de best mogelijke IT- en telecomoplossing aan te bieden, ongeacht de leverancier. Onze complete financieringsoplossingen zijn speciaal gemaakt om bedrijven van elke mogelijke omvang te helpen bij de aankoop van kwalitatief hoogwaardige producten van IBM en andere fabrikanten of leveranciers.

Financiert IBM Global Financing IT-services?

Naast IT-hardware en -software, bieden wij ook financiering voor services die betrekking hebben op uw IT-oplossingen van verschillende leveranciers. Flexibele financieringsopties die afgestemd zijn op bedrijven van elke mogelijke omvang zorgen ervoor dat u beschikt over een complete oplossing die precies overeenkomt met uw unieke wensen en behoeften.

Kan ik niet-IT-gerelateerde aankopen financieren via IBM Global Financing?

Wij bieden momenteel alleen financiering en leasing voor IT-oplossingen die IBM-inhoud bevatten. NB: Hardware, software en services van andere leveranciers dan IBM kunnen meestal worden opgenomen in financieringscontracten voor complete oplossingen, zolang wordt voldaan aan de vereisten voor minimale IBM-inhoud.

Zijn uw oplossingen voor commerciële financiering beschikbaar voor elke zakelijke klant?

Onze oplossingen voor commerciële financiering zijn beschikbaar voor IT-gerelateerde bedrijven, zoals IBM Business Partners, systeemintegrators, ISV (Independent Software Vendors) en wederverkopers, om deze te helpen bij het maximaal benutten van assets, het behouden van kapitaal en het realiseren van hun doelstellingen voor wat betreft groei en winst. Op assets gebaseerde leningen, financiering op basis van uitstaande vorderingen, leningen op vaste termijn, voorraad- en aankoopfinanciering zijn beschikbaar voor alle klanten die in aanmerking komen voor krediet. Wij beschikken ook over online tools om kredietlijnen te bewaken, betaaldatums bij te houden, facturen te innen, te verzoeken om goedkeuringsnummers en een prognose te maken van de uitstaande vorderingen.

Ik heb op korte termijn hardware nodig. Is huren een optie?

Ja. IBM Global Financing biedt geselecteerde apparatuur op kortetermijn-huurbasis aan zakelijke klanten en klanten binnen de overheid om tegemoet te komen aan hun unieke vereisten. In de volgende situaties zou huur bijvoorbeeld een goed idee zijn: bij piekbelasting, in speciale testsituaties, bij evaluatie van specifieke IBM-apparatuur voordat er grotere investeringsbeslissingen worden genomen, bij softwareontwikkeling en in toepassingspilots.

Ik heb mijn hardwareaankoop gefinancierd. Nu deze hardware is geïnstalleerd, is mijn vorige hardware verouderd en niet meer in gebruik. Kan IBM Global Financing mij hiermee helpen?

Herverkoop van gebruikte hardware op de secundaire markt, alsook recycling of EPA-gecertificeerde vernietiging en verwijdering, zijn enkele van de verwijderingsservices die beschikbaar zijn via onze Global Asset Recovery Services. Apparatuur die niet kan worden hergebruikt of gerecycled wordt op een milieubewuste manier verwijderd. Destructiecertificaten garanderen dat u gevrijwaard bent tegen mogelijke toekomstige claims met betrekking tot het milieu.

We zijn er om u te helpen

Here-To-Help

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Lees meer over IBM Global Financing