Neem lease op in uw IT-strategie

Uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van het IT-budget op dit moment wordt besteed aan operations en onderhoud en dat deze trend nog verder toeneemt. Het IT-budget blijft onder druk staan, dus moet u op zoek naar een strategie om de noodzakelijke kosten in de hand te houden of zelfs te beperken om tóch te blijven innoveren.

Een lease van IBM Global Financing op grond van de reële marktwaarde (Fair Market Value, FMV) kan een cruciaal onderdeel vormen van uw strategie om de toenemende IT-kosten in de hand te houden: u betaalt niet voor het in eigendom hebben van technologie, maar alleen voor het gebruik ervan. Sterker nog: FMV-lease is een veel gevallen de goedkoopste optie voor uw IT-infrastructuur. Daarnaast biedt FVM-lease:

Het eindresultaat is dat een leasestrategie van IBM Global Financing u de flexibiliteit en koopkracht biedt die u nodig hebt om een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Waarom kiezen voor Fair Market Value-lease?

Waarom kiezen voor Fair Market Value-lease

FMV-lease biedt de laagste TCO voor IT-assets, zeker in vergelijking met normale aankoop ervan, of met een lening. In vergelijking met een lening zorgt een FMV-lease zelfs op twee manieren voor lagere kosten:
a) Geen rente en geen verwijderingskosten. Dit wordt hierboven aangeduid als 'Eigendomskosten'
b) De rente op de restwaarde van de apparatuur aan het eind van de lease wordt door IBM Global Financing ingehouden, en deze besparing wordt hierboven aangeduid als 'Restwaarde'.

Met een FMV-lease kunt u:

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met IBM Global Financing.Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. Tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur en product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Aanbevolen literatuur

Het voordeel van IBM Global Financing voor PureSystems