Financieringsoplossingen waarmee CMO's en CIO's de marketing kunnen transformeren

Flexibele financieringsopties van IBM Global Financing stellen de CMO en de CIO in staat hun customer engagement strategie en hun business model te transformeren met behulp van predictive analytics.

Overzicht
De Marketing Transformation-portfolio van IBM Global Financing omvat een volledige set financieringsopties voor in aanmerking komende bedrijven.

Met zeer scherpe tarieven en flexibele voorwaarden opent IBM Global Financing voor steeds grotere aantallen bedrijven nieuwe wegen om meerwaarde te creëren.

Kenmerken

Marketing vormt een solide weg naar meerwaarde
Door de enorme verspreiding van data en de noodzaak om de concurrentie een stap vóór te blijven, is er binnen organisaties een scherpere focus op het gebruik van analytics ontstaan. De slimste organisaties zijn inmiddels begonnen met het inbouwen van analytics in hun bedrijfs- en IT-processen en ze gebruiken deze inzichten om in te spelen en te reageren op veranderingen, en vergroten zo de slagvaardigheid en winstgevendheid van hun organisatie.

Financiering vergroot het succes van uw projecten
IBM Global Financing biedt mogelijkheden voor het financieren van Marketing Transformation-oplossingen. We kunnen de optimale oplossing betaalbaar maken en een betalingsstructuur op maat ontwikkelen die precies aansluit bij de financiële behoeften van uw organisatie. Met zeer scherpe tarieven, flexibele voorwaarden en mogelijkheden voor financiering met termijnbetalingen voor de complete oplossing — inclusief consultancy services, software en hardware van IBM en andere IT-leveranciers — opent IBM Global Financing voor steeds grotere aantallen bedrijven wereldwijd nieuwe wegen om meerwaarde te creëren.

Predictive Analytics leidt tot optimale resultaten
Groei. Differentiatie van de concurrentie. Kostenbeheersing. Al deze gunstige ontwikkelingen zijn te realiseren door gefundeerde beslissingen te nemen over de markten waarin u gaat opereren, de wijze van prijzen en configureren van uw producten en de manier waarop u de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever kunt maken.

Nu er voor CMO's en CIO's kansen ontstaan om op nieuwe manieren samen te werken en om hun organisatie zodanig te herstructureren dat de groei wordt gestimuleerd, kan IBM Global Financing de helpende hand bieden om vandaag al te investeren in de toekomst.


Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Verwante links

Volg IBM Global Financing op Twitter

Innovatie en groei worden betaalbaar: Door flexibele betalingsopties blijft uw organisatie de concurrentie een stap voor