Cloud Financing

Betaalbare financiering voor de aanschaf van cloud

investeringen in private en public cloud infrastructuren nemen naar verwachting toe tot $42 miljard in 2017

Verlaag de kosten met cloud infrastructuur

Cloud computing bevindt zich op een keerpunt en organisaties die deze kans grijpen kunnen veel meer uit hun klanteninteracties halen en meer business binnenhalen. Cloud geeft organisaties het vermogen om te groeien door nieuwe bedrijfsstrategieën toe te passen, sneller nieuwe producten en diensten op de markt te brengen en nieuwe services in te zetten voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Het Cloud Financing portfolio van IBM Global Financing is een uitgebreide set financieringsopties die kunnen voldoen aan de onmiddellijke financiële behoeften van uw organisatie.

IBM Global Financing kan u niet alleen helpen bij het opbouwen van uw private, hybrid of public cloud, maar kan ook de funding verzorgen van de strategie, de software, het ontwerp en de services die nodig zijn om uw workloads te verplaatsen en om te profiteren van nieuwe mogelijkheden die worden geleverd als een service: Business Process as a Service (BPaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS). De voordelen op een rijtje:

Cloud is een groeimachine voor organisaties

Een overstap op de cloud kan bijdragen aan een verlaging van de IT-kosten voor uw bedrijf. Het financieren van de IT-infrastructuur die nodig is voor de exploitatie van een cloud-omgeving kan leiden tot nog meer besparingen. Met cloud kan uw bedrijf de time-to-market versnellen. Financiering kan bovendien leiden tot een kortere time-to-value. Cloud biedt uw bedrijf de flexibiliteit om snel te reageren op nieuwe vraag en nieuwe inkomstenbronnen. Financiering biedt u de middelen om dergelijke kansen te grijpen, omdat er door het wegvallen van grote investeringen financiële ruimte blijft bestaan voor andere strategische initiatieven.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring in technologie en technologiefinanciering, kunt u een optimale oplossing verkrijgen die voldoet aan uw vereisten voor cloud computing en uw budgettaire behoeften.

Juridische kennisgevingen

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V. en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. Tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur en product en op de opties; deze kunnen per land verschillen. Bij niet-hardware items moet het gaan over eenmalige, niet periodiek vervallende bedragen; dergelijke items worden gefinancierd middels leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving gewijzigd, verlengd of ingetrokken worden en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar. IBM en IBM Global Financing verlenen hun klanten geen boekhoudkundige, fiscale of juridische adviezen, en zijn ook niet voornemens dit te doen. Klanten dienen hun eigen boekhoudkundige, fiscale of juridische adviseurs te raadplegen. Uitsluitend de klant is verantwoordelijk voor de boekhoudkundige of fiscale beslissingen die door of namens de klant worden genomen.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


IBM Cloud Resources

Promoties en programma's