Cloud Financing

IBM Global Financing vergroot de economische waarde van Cloud Computing

Cloud computing leidt tot een rendabeler, alerter en flexibeler gebruik van de IT en heeft grote gevolgen voor de manier waarop bedrijven zakendoen. Om deze voordelen te realiseren, moeten er investeringen worden gedaan in datacenters die niet alleen geschikt zijn voor de cloud, maar die bovendien leiden tot veranderingen in de bedrijfsprocessen.

In een wereld waarin het toch al krappe budget voortdurend met argusogen wordt gevolgd, is het een hele kunst om dergelijke investeringen van de grond te krijgen. Het is daarom cruciaal om de time-to-value zo kort mogelijk te houden. IBM Global Financing kan u helpen deze voordelen van cloud computing te realiseren:

Lagere kosten
Een overstap op de cloud kan bijdragen aan een verlaging van de IT-kosten1 voor uw bedrijf. Het financieren van de IT-infrastructuur die nodig is voor de exploitatie van een cloud-omgeving kan leiden tot nog meer besparingen.

IBM Global Financing biedt in aanmerking komende bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van:

Snel handelen

Met cloud kan uw bedrijf de time-to-market versnellen. Financiering kan leiden tot een kortere time-to-value.

IBM Global Financing:

Grotere flexibiliteit
Cloud biedt uw bedrijf de flexibiliteit om snel te reageren op nieuwe vraag en nieuwe inkomstenbronnen. Financiering biedt u de middelen om dergelijke kansen te grijpen.

IBM Global Financing:

Voetnoten

1 Producten van IBM Global Financing worden wereldwijd via dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

2 Geeft besparingen aan op de netto contante waarde (Net Present Value) gedurende een periode van 36 maanden bij een Fair Market Value-lease van de IT-infrastructuur aan een "best credit" klant, waarbij wordt uitgegaan van een waarde van de kapitaalkosten van de klant. Voor het berekenen van de besparingen op de contante waarde zijn de actuele maandtarieven van IBM Global Financing voor IBM-hardware gebruikt.
De besparingen variëren per hardwareplatform, zijn afhankelijk van de eisen van de klant en dienen te worden gevalideerd in het kader van een volledige TCO-analyse.

3 IBM Center for Applied Insights, 2011

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


IBM Cloud Resources

Promoties en programma's