Financiering van Big Data & Analytics

IBM Global Financing kan u helpen de bedrijfsvoering zodanig te
optimaliseren dat u profiteert van nieuwe bronnen van inkomsten

Veel succesvolle organisaties zijn overgestapt op een geavanceerde technologie voor het genereren van nieuwe, toepasbare inzichten op basis van big data.  IBM Global Financing kan u helpen om te investeren in het platform dat u in de toekomst nodig hebt om geld te besparen.

Bij financiering kan het gaan om de software, hardware en services die u nodig hebt voor kortetermijnprojecten, maar ook om transformatie initiatieven zoals de ontwikkeling van een cloud-based infrastructuur om de toenemende vraag naar data-driven inzichten op te vangen.

Met de juiste financieringsoplossing kan uw bedrijf:

Flexibele programma's voor uw big data- en analytics-projecten
Financieringsoptie Voordelen
Leningen
Fair Market Value (FMV) leases
IBM Project Financing™

Toegang tot de expertise van IBM Global Financing

Als klant krijgt u de beschikking over de skills en expertise van 's werelds belangrijkste IT financier die in meer dan 50 landen actief is. Het team van IBM Global Financing is buitengewoon goed op de hoogte van uitgebreide financiering en krediet- en technologierisico's.

Juridische kennisgevingen

IBM Nederland B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33054214

IBM Nederland Financieringen B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33172336

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

We zijn er om u te helpen

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

IT Financing helpt u te investeren in Big Data

View infographicView infographic