Financiering van IBM Collaboration Solutions

Social business vergroot de waarde van intermenselijke contacten middels authentieke betrokkenheid bij diegenen die ten grondslag liggen aan uw succes.

Maar om elke interactie te laten tellen, hebt u nieuwe technologieën, nieuwe oplossingen en nieuwe services nodig. Ontdek hoe u het volledige potentieel van social business kunt benutten met het Social Business-portfolio van IBM en met betaalbare financieringsopties.

Verdiep de waarde van uw sociale contacten

Om uw marktleidende positie in de social business-omgeving van dit moment te kunnen behouden, moet u investeren in innovatieve technologie die in staat is de relaties zowel binnen als buiten uw organisatie te verdiepen.

Meer dan 75% van de onderzochte business-to-business (B2B) inkopers en 84% van de C-level managers maakt gebruik van social media ter ondersteuning van aankoopbeslissingen.1 Toch wordt het IT-budget maar al te vaak besteed aan het onderhouden van de reeds aanwezige technologie. De beperkingen die dit met zich meebrengt wat betreft de aanschaf van nieuwe sociale oplossingen, zijn ronduit frustrerend.

Met meer flexibele financieringsopties zijn deze beperkingen echter te omzeilen. Het is nu mogelijk om uw koopkracht maximaal op te voeren, om hoge investeringskosten te vervangen door overzichtelijke maandelijkse betalingen en om de kosten beter af te stemmen op de mijlpalen in de implementatie.

IBM Global Financing biedt hulp

Onze deskundigen op het gebied van IT-financiering kunnen u laten zien hoe u kunt profiteren van de mogelijkheden voor aanschaf van social business-technologie die naadloos kan worden geïntegreerd in uw core business. Ontdek hoe u meerwaarde kunt aanboren, zowel binnen uw organisatie als bij uw klanten. En ontdek ook hoe u de financiële risico's kunt afdekken en hoe u geld over kunt houden voor andere strategische initiatieven.

Investeer in social business om uw concurrentiekracht op peil te houden

IBM Global Financing kan u helpen snel rendement te halen op investeringen in social business. Het is nu mogelijk om de noodzakelijke oplossingen aan te schaffen. Om het break-even point van uw project met zes maanden of meer naar voren te halen.2 Om veranderende omstandigheden moeiteloos te volgen. En om uw TCO te verlagen.

Doe een beroep op de deskundigheid van IBM Global Financing. U kunt dan op een betaalbare manier profiteren van deze kansen, dankzij een compleet spectrum aan financieringsopties waarmee u tevens uw financiële risico's verkleint.

Een compleet spectrum aan betaalbare financieringsopties die uw koopkracht maximaal opvoeren, bestaande uit:

Leningen

 • Zeer gunstige tarieven, soms zelfs 0 procent rente, voor softwarelicenties, -abonnementen en -ondersteuning
 • Financiering voor consultancy van IBM en uit meerdere periodes bestaande serviceprojecten
 • Voorspelbare, geplande termijnbedragen die aansluiten bij de geplande mijlpalen in de implementatie
 • Minder contante uitgaven omdat u toegang hebt tot een alternatieve bron van financiering
 • Een betaalbare oplossing voor de aanschaf van de technologie die u op dit moment nodig hebt

IBM Project Financing™

 • Eén betrouwbare partij voor de financiering van IBM-oplossingen en -services, om vertragingen in grootschalige projecten te voorkomen
 • Geïntegreerde financiering, voor contracten met IBM Global Services en voor IBM- en niet-IBM-hardware en -software

Lease volgens reële marktwaarde (fair market value)

 • Biedt max. 90 dagen uitgestelde betaling voor mobiele devices of Software Security-appliances
 • Verlaagt de TCO voor uw infrastructuur
 • Biedt de flexibiliteit om de capaciteit te laten meegroeien met uw eisen
 • Wentelt de verouderings- en verwijderingsrisico's af op IBM Global Financing

IBM Global Asset Recovery Solutions

 • Verkoop uw bestaande apparatuur tegen marktwaarde
 • Zorg dat uw apparatuur veilig en deugdelijk wordt verwijderd, conform de ter plaatse geldende wetgeving

Het IBM-portfolio van Social Business-oplossingen legt de nadruk op de waarde van intermenselijke contacten er zorgt daardoor voor een volledige transformatie van de manier waarop een bedrijf draait. Het is nu mogelijk om de waarde van sociale interacties te benutten, om de communicatie te versterken en om informatie in bredere kring te delen. Zodat u uw leidende positie in de markt behoudt.

Accelerate social business integration by minimizing up-front payments

Financing IBM Social Business solution brief (PDF, 137KB)

Kijk hoe wij u kunnen helpen bij het financieren van uw visie