Klantinnovatie

Marketing is een datagestuurde wetenschap. Het gaat erom dat je data gebruikt om je op bepaalde doelgroepen te richten en waarde te creëren.

Marketing is een onmisbare link tussen uw klanten en uw bedrijf, en is als zodanig een drijvende kracht achter bedrijfsgroei. En aangezien er met nieuwe technologie meer mogelijkheden ontstaan om uw klanten te bereiken, krijgt uw marketingorganisatie meer en meer impact op de weg die uw bedrijf gaat volgen.

De C-suite begint in te zien hoe belangrijk het is om klanten op elk punt van hun levenscyclus te kunnen bereiken. Het wordt dus van steeds groter belang dat het bedrijf in staat is om op de juiste plaats en het juiste moment de beste ervaring aan te bieden. De noodzaak om de focus van marketing scherper te stellen en om de personalisatie te stimuleren, levert een uitdaging op die het beste kan worden opgelost middels een combinatie van technologie en talent.

Onze maatwerk financieringsoplossingen helpen u bij het stroomlijnen van uw contante uitgaven. Ze vormen het raamwerk dat u nodig hebt voor de noodzakelijke nieuwe strategieën om de klant te bereiken — zodat uw groei en ontwikkeling gelijke tred houden met die van uw klanten.

CMO's verwachten dat ze de introductie van digital marketing-technologie de komende drie tot vijf jaar versneld gaan doorvoeren2

Wij financieren uw innovatie

Als het gaat om het bevorderen van hun strategie, beschouwt 72% van CMO's de kosten als de belangrijkste barrière.3 IBM Global Financing helpt u deze barrière te overwinnen door financiële oplossingen op maat aan te bieden, geheel afgestemd op uw bedrijfsstrategie.

Kijk wat er met onze hulp mogelijk is

Case study: Analytics

Uitdagingen in retail opgelost met hulp van IBM Global Financing

Market6 moest zijn producten zo snel mogelijk in de winkels krijgen en moest de voorraadniveaus afstemmen op de vraag. Tegelijkertijd moest er werkkapitaal beschikbaar blijven voor het uitbouwen van de core business.

Met behulp van geavanceerde analytics van IBM en vaste leningen van IBM Global Financing is Market6 nu in staat om te groeien, om een snelle en soepele communicatie tussen de duizenden leveranciers mogelijk te maken, om grote voorafgaande uitgaven te vermijden en om werkkapitaal vrij te maken voor een grotere focus op zijn core business.

Kijk hoe het is gelukt

Case study: Commercial Financing

Avnet heeft zijn omzet in de Benelux versterkt en heeft zijn incasso van debiteuren versneld, zoals blijkt uit de DSO-cijfers (day sales outstanding) die bij gebruik van flexibele klantenfinancieringsproducten van IBM vijf dagen korter zijn, en bij gebruik van commercial financieringsproducten van IBM vier dagen korter.

De specialisten van Avnet Technology Solutions in de Benelux zochten naar mogelijkheden om hun klanten nieuwe financieringsoplossingen aan te bieden. Samen met IBM Global Financing ontwikkelde Avnet financieringspakketten op maat, voor resellers die wilden overstappen op een managed service provider model, en voor andere eindgebruikers die op zoek waren naar betaalbare manieren om analytics, mobile en cloud-based technologie te gaan gebruiken.

Kijk hoe het is gelukt

Case study: IT-infrastructuur

IBM Global Financing maakt de funding van strategische IT-projecten flexibeler

Czech Property Investments (CPI) wilde zijn IT-infrastructuur en zijn ontwikkelingsprojecten financieren via leningen, maar de meeste banken gaven niet thuis en waren alleen bereid om de hardware te financieren, onder rigide voorwaarden.

Het bedrijf deed een beroep op IBM Global Financing. Via de services van IGF is het geld dat CPI zou moeten uitgeven aan IT nu ook beschikbaar voor andere projecten die een rechtstreekse economische impact hebben op de bedrijfsvoering. Uiteraard valt de core business daar ook onder. Door in zee te gaan met IBM Global Financing heeft CPI nu de beschikking over de financiële middelen voor snel veranderende eisen op IT-gebied. Bovendien komt er geld vrij voor IT-projecten die strategische bedrijfsinitiatieven ondersteunen.

“IBM Global Financing is veel flexibeler dan banken. Het is geen probleem om te onderhandelen over afzonderlijke voorwaarden en uitzonderingen.”

—Radovan Picek, Chief Information Officer, CPI

Kijk hoe het is gelukt