IBM globális finanszírozás

A világ első számú egy forrású szolgáltatója
az informatikai finanszírozási megoldások terén

IBM globális finanszírozás

A világ első számú egy forrású szolgáltatója
az informatikai finanszírozási megoldások terén

Tegye IT stratégiája részévé a lízinget

A tisztes piaci lízing csökkentheti növekvő informatikai költségeitTovábbi információk

Tegye IT stratégiája részévé a lízinget

A tisztes piaci lízing csökkentheti növekvő informatikai költségeit

Az IBM által kínált használt berendezések

Tekintse meg a használt berendezések naprakész leltárátTovábbi információk

Az IBM által kínált használt berendezések

Tekintse meg a használt berendezések naprakész leltárát

Elsődleges fül navigáció

A jobban működő világban az IBM számos vállalatnak és egyéb szervezetnek segített, hogy szokatlan módszerekkel értékeljék újra problémáikat, megelőzzék őket ahelyett, hogy reagálnának az eseményekre, és ezáltal versenyelőnyhöz jussanak. Az IBM Global Financing célja, hogy segítse az ügyfeleket a legújabb technológiai megoldások és szolgáltatások beszerzésében, amelyekkel újíthatnak, növekedhetnek és intelligensebb megoldásokat alkalmazhatnak. Ehhez hatékony finanszírozási és eszközkezelési stratégiákat biztosítunk – segítve, hogy az ambiciózus elképzelések valósággá váljanak.

Az IBM Global Financing segíti a hitelképes ügyfeleket, hogy az igényeiknek megfelelő informatikai megoldásokat a legköltséghatékonyabb és stratégiai módon szerezzék be. Számos IT-finanszírozási lehetőség közül választhat egyéni igényei szerint, miközben segítjük pénzforgalmi mérlegének és eszközeinek kézben tartását. Informatikai finanszírozási szakembereink az elmúlt 33 évben több mint 60 országban szolgálták ki az ügyfeleket.

Lépjen kapcsolatba velünk személyre szabott finanszírozási megoldásáért.

Kiemelt ajánlatok

z Systems finanszírozás

Az IBM Global Financing előnyei

Az IBM Global Financing egyik azonnali előnye, hogy nagy összegű előfinanszírozás helyett megfizethető havi részletekben fizethet. A finanszírozás felhasználható IBM berendezésekhez és kiválasztott külső gyártók technológiáihoz, amelyek ezáltal megfizethetővé válnak. Az IBM Global Financing további előnyei:

 • Alacsonyabb teljes költséggel számolhat és csökkentheti a technológiai beszerzések költségvetési hatásait
 • A készpénzeszközöket más stratégiai szükségletekre és befektetésekhez használhatja fel
 • Maximalizálhatja a készpénzáramlást és gyorsabban érheti el a projekt pénzforgalmimérleg-fedezetipontját a fizetési feltételnek köszönhetően, amelyek a költségeket a várt előnyökhöz igazítják
 • Felgyorsíthatja a technológiák beszerzését
 • Csökkentheti a technológiai elavulás kockázatát
 • IBM által hitelesített használt berendezéseket szerezhet be, amelyek lehetővé teszik, hogy megbízható IBM technológiához férjen hozzá akkor is, ha az új eszközökre nincs lehetősége
 • Az elavult technológiákat a környezetvédelmi törvények és szabályozások megfelelően selejtezheti

Finanszírozási megoldások az informatikai életciklus minden fázisára vonatkozóan

Amikor az IBM Global Financing hosszú távú, személyre szabott IT-finanszírozási stratégiáját valósítja meg, segítjük a vásárlóerő növekedését és a technológiai befektetések legnagyobb arányú megtérülését. Segítséget nyújthatunk okos döntések meghozásához az IT kezdeményezések tervezésének kezdeti fázisától a megoldás teljes élettartamán át a használt eszközök leselejtezéséig, amelyekkel többet hozhat ki költségvetéséből, megőrizheti készpénzállományát és megfelelhet a mai vezetői pénzügyi követelmények széles skálájának.

Az IBM Global Financing élen jár a használt informatikai eszközök leselejtezésében. Amikor eljön az informatikai megoldások leselejtezésének ideje, az IBM Global Financing a környezetvédelmi törvényeknek és szabályozásnak megfelelően teszi azt meg.

Jogi nyilatkozat

Az IBM Global Financing ajánlatait Magyarországon az IBM Credit LLC és az IBM más leányvállalatai és a világ más részein elhelyezkedő részlegei biztosítják a minősített kereskedelmi és állami ügyfelek részére. A kamatlábak és az elérhetőség az ügyfél hitelminősítésén, a finanszírozási feltételeken, az ajánlat típusán, valamint a berendezés és a termék típusán és konfigurációján alapszik, és országonként változhat. A nem hardveres tételek költségei egyszeri, nem ismétlődő költségek, és kölcsönök útján történik a finanszírozásuk. Más korlátozások is lehetnek. A kamatlábak és a kínált termékek előzetes értesítés nélkül változhatnak és bővülhetnek, illetve visszavonhatóak, és lehet, hogy nem minden országban érhetőek el. Az IBM, az IBM embléma és a Rapid Financing az IBM Corp. védjegyei. Más termék- és szolgáltatásnevek az IBM vagy más vállalatok védjegyei lehetnek. Az IBM védjegyeinek pillanatnyilag érvényes listája megtalálható az interneten az ibm.com/legal/copytrade címen.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Most könnyen választ kaphat kérdéseire.

 


  • Case Studies

  Esettanulmányok

  Keressen és olvasson olyan esettanulmányokat, amelyek segítséget nyújtanak az elképzelt jövőkép megvalósításához

Segítség a közösségi vállalkozássá válás útján

Promóciók

Ismerje meg a kiegészítő ajánlatokat és promóciókat (UK)

További információk az IBM Global Financing programról

Esettanulmányok
Keressen és olvasson olyan esettanulmányokat, amelyek segítséget nyújtanak az elképzelt jövőkép megvalósításához

Elemzői jelentések
Mit mondanak az elemzők az IBM Global Financing megoldásairól?

Szakirodalom
Dokumentumok keresése a finanszírozási ajánlatokkal és promóciókkal kapcsolatban

GYIK
A gyakran feltett kérdések listája hasznos segítséget nyújthat

Sajtóközlemények
Tartson lépést az IBM Global Financing legújabb híreivel