IBM Global Financing

Glavni single source dobavljač
rješenja za financiranje IT-a na svijetu

Primarna navigacija karticama

Na pametnijem planetu je IBM pomogao da tvrtke i organizacije širom svijeta riješe probleme na neočekivane načine, uz predviđanje, a ne reakciju na događaje, te da postignu konkurentnu prednost. IBM Global Financing pomaže klijentima da steknu najnovija tehnološka rješenja i usluge kako bi mogli inovirati, rasti i postati pametniji (smarter). To postižemo pružanjem robusnih strategija financiranja i upravljanja sredstvima pomoću kojih ambiciozne vizije postaju stvarnost.

IBM Global Financing pomaže kreditno sposobnim klijentima da nabave potrebna IT rješenja na najučinkovitiji i strateški način. Možete odabrati jednu od raznih opcija financiranja IT-a koja će ispuniti vaše jedinstvene zahtjeve i ujedno vam pomoći kod upravljanja tokom novca i sredstvima. Naši specijalisti za IT financiranje su radili s klijentima u 60 zemalja u posljednjih 33 godine.

Kontaktirajte nas radi prilagođenog rješenja za financiranje.

Istaknuti dijelovi ponude

z Systems financiranje

Prednosti IBM Global Financinga

Trenutna prednost od IBM Global Financing je pretvaranje velikih početnih troškova u prihvatljive mjesečne otplate. Možemo financirati svu IBM-ovu opremu i tehnologije treće strane kako bi postale pristupačne. Ostale prednosti IBM Global Financinga pomažu vam da:

 • Smanjite ukupne troškove nabave nove tehnologije i utjecaj na proračun
 • Uštedite novac koji se može koristiti za druge strateške potrebe i ulaganja
 • Povećajte protok novca i ubrzajte protok novca za vaš projekt, s uvjetima plaćanja koji uravnotežuju troškove i predviđene koristi
 • Ubrzate akviziciju tehnologije
 • Smanjite rizik zastarijevanja tehnologije
 • Nabavite ponude IBM Certified Pre-owned Equipment koje omogućuju pristup pouzdanoj IBM-ovoj tehnologiji kada nova tehnologija nije opcija
 • Odložite zastarjelu tehnologiju u skladu sa zakonima i odredbama za zaštitu okoliša

Financijska rješenja za svaku fazu životnog ciklusa IT-a

Kad primjenjujete dugoročnu, prilagođenu strategiju financiranja IT-a iz IBM Global Financinga, mi vam pomažemo da osnažite vašu kupovnu moć i povećate isplativost ulaganja u tehnologiju. Od trenutka kada počnete planirati IT inicijativu, tijekom životnog vijeka vašeg rješenja i kroz proces povlačenja korištene opreme, možemo vam pomoći da donesete pametne odluke potrebne za povećanje proračuna, novčanih ušteda i ispunjavanje današnjih velikih zahtjeva za C-suite financiranje.

IBM Global Financing vodeći je u odlaganju korištenih IT sredstava. Kada dođe vrijeme za odlaganje IT rješenja, IBM Global Financing to može napraviti u skladu sa zakonima i odredbama za zaštitu okoliša.

Pravne napomene

IBM Global Financing ponude pružaju se kvalificiranim komercijalnim i državnim korisnicima kroz IBM Credit LLC u Sjedinjenim Državama i druge IBM-ove podružnice i odjele širom svijeta. Cijene i dostupnost temelje se na ocjeni kreditne sposobnosti klijenta, uvjetima financiranja, tipu ponude, tipu i opcijama opreme i proizvoda i mogu biti različite u pojedinim zemljama. Stavke koje nisu hardver moraju se naplaćivati jednokratno i financirati pomoću najmova. Mogu se primjenjivati i neka druga ograničenja. Cijene i ponude podložne su promjenama, proširenju ili povlačenju bez obavijesti i možda nisu dostupne u svim zemljama. IBM, IBM logo i Rapid Financing su trgovačke marke IBM Corp. Druga imena proizvoda i usluga mogu biti trgovačke marke IBM-a ili drugih kompanija. Trenutna lista IBM trgovačkih marki dostupna je na ibm.com/legal/copytrade

Mi smo ovdje da vam pomognemo

Jednostavan način dobivanja odgovora.

 


 


 • Case Studies

  Studije slučajeva

  Pronađite i pročitajte studije slučajeva koje vam mogu pomoći da pretvorite svoju viziju u stvarnost

Promocije

Saznajte više o IBM Global Financingu

Proučavanje slučajeva
Pronađite i pročitajte studije slučajeva koje vam mogu pomoći da pretvorite svoju viziju u stvarnost

Izvještaji analitičara
Pogledajte što analitičari kažu o IBM Global Financingu

Literatura
Pretražite dokumente o ponudama za financiranje i promocijama

Česta pitanja
Naša lista čestih pitanja može biti korisna za vas

Priopćenja (UK)
Budite u toku s najnovijim vijestima iz IBM Global Financinga