Tervetuloa Rapid Financingiin!

Rapid Financing®

Rapid Financing on IBM Global Financing Business Partnereille tarkoitettu "online" Web rahoitustyökalu, joka mahdollistaa tarjousten hinnoittelun, luottopyyntöjen tekemisen, rahoitustarjousten ja sopimusten laatimisen (kertasopimukset ja limiitit) sekä niiden lähettämisen as iakkaille nopeasti ja helposti. Rapid Financing -palvelut ovat käytettävissäsi jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina.

Rekisteröitynä käyttäjänä pääset Rapid Financing:iin tästä linkistä

Rapid Financing rekisteröityminen:

Vaihe 1: Luo ensin IBM käyttäjätunnukset tässä linkissä. IBM tunnukset tulee voimaan heti rekisteröitymisen jälkeen. Mikäli sinulla on jo IBM tunnukset jotka mahdollistavat pääsyn esim. IBM PartnerWorld sivustoille voit edetä suoraan vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Pyydä pääsyä Rapid Financing:iin tämän linkin kautta.

Lähettämme sähköpostitse vahvistuksen tunnusten aktivoiduttua. Tunnusten aktivoiminen kestää yleensä 2-3 päivää. Rapid Financing tunnuksina toimivat IBM ID ja salasana. Rapid Financing:n käyttäminen edellyttää yhteistyösopimusta IBM Global Financingin kanssa.

Mikäli Sinulla on kysymyksiä Rapid Financing:sta, rekisteröitymisestä tai haluat tehdä Rapid Financing rahoitustarjouksen jo ennen tunnuksiesi aktivoitumista, niin voit ottaa yhden meihin. Yhteystiedot alla.

IBM Global Financing Suomi

E-mail: rofigf@fi.ibm.com
Puhelin: 09-459 545409-459 5454
Fax: 09-459 545509-459 5455
Keskus: 09-459109-4591

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin