IBM:n toimittamat käytetyt laitteet

Kannettavat tietokoneet ja työasemat, palvelimet ja paljon muuta murto-osalla alkuperäisestä hinnasta

Ensisijainen välilehdissä navigointi

IBM-sertifioitujen käytettyjen laitteiden* myötä saat käyttöösi totutun IBM:n suorituskyvyn ja luotettavuuden hintaan, joka sopii budjettiisi.

Saatavana on IBM:n palvelimia ja tallennusvälineitä sekä IBM:n ja muiden valmistajien työasemia ja oheislaitteita. IBM-sertifioidut käytetyt laitteet ovat paras tapa säästää IT-hankinnoissa. Osta IBM:n uudistamat, testaamat, sertifioimat ja takuun sisältävät IT-laitteet.

Uudistetut, testatut, sertifioidut ja takuun sisältävät

Jokainen IBM-sertifioitu käytetty laite on uudistettu, testattu ja sertifioitu tarkkojen prosessien ja alkuperäisten valmistusstandardien mukaisesti.

Myönnämme takuun jokaiselle myymällemme IBM-sertifioidulle käytetylle laitteelle. Kun ostat tai vuokraat IBM:n uudistamia käytettyjä laitteita IBM:ltä tai IBM:n valtuutetulta yhteistyökumppanilta, voit olla varma, että hankintasi täyttää laatuvaatimukset.

90 päivän laatu- ja tyytyväisyystakuu

Kyllä, se on totta. Kun ostat kunnostettuja IBM-sertifioituja käytettyjä laitteita, tiedät jo ennalta, että tyytyväisyytesi on taattu. 90 päivän laatu- ja tyytyväisyystakuu.

  • Kaikki IBM-sertifioidut käytetyt laitteet toimitetaan uutta vastaavina, ja toimitukseen sisältyvät kaikki tarvittavat osat.
  • Asennuspalvelu on saatavilla lisämaksusta.
  • 90 päivän laatu- ja tyytyväisyystakuu kattaa myös asennuspalvelun.
  • Jos olet hankkimassa laitteita osana laajempaa IBM-ratkaisua, voit myös valita IBM:n huoltosopimuksen, joka kattaa niin uudet kuin kunnostetutkin laitteen osat.

Edut

Suurimpana IT-laitteiden rahoittajayhtiönä voimme tarjota nopean toimituksen koko laajalle valikoimallemme IBM:n Intel-palvelimia, keskisuuria palvelimia ja keskuskoneita, tallennusvälineitä, verkkotuotteita sekä IBM:n ja muiden valmistajien työasemia ja tulostimia.

Suuri osa laitteista on hankittu IBM:n myymättömien tuotteiden valikoimasta, ja osa on vuokralaitteita, jotka IBM Global Financing -asiakkaat ovat palauttaneet rahoitusvuokrasopimuksen päätyttyä. Jokainen laite on kunnostettu tehtaalla ja testattu IBM:n vaatimusten mukaisesti, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen luotettavuuden. IBM Global Financing tarjoaa myös erittäin kilpailukykyisen rahoituksen näihin tuotteisiin.

Sertifioidut käytetyt laitteet ovat merkittävästi edullisempia kuin uudet IBM:n tuotteet, mutta voit silti hyödyntää houkuttelevia IBM Global Financing -rahoitusvaihtoehtoja niiden hankinnassa. Joustavat rahoitusehdot auttavat sovittamaan maksut budjettiisi sopiviksi ja ottamaan huomioon laitteista odotetun liiketoiminnan kasvun.

IT-laitteiden uudelleenkäyttö on kustannustehokkain tapa toimia, ja myös ympäristöystävällisin.

Nopea

IBM:n Keski-Euroopan varastoissa on suurin valikoima Euroopassa saatavana olevia IBM-sertifioituja käytettyjä laitteita. Laitteiden kokoonpanot voidaan räätälöidä tarpeittesi mukaisiksi, ja niiden tavallinen toimitusaika on 10 - 15 päivää ostotilauksen vastaanottamisesta.

Käytetyt laitteet toimitetaan uutta vastaavina, ja toimitukseen sisältyvät kaikki tarvittavat osat. Asennus voidaan sisällyttää tilaukseen tai sopia erikseen.

Vaatimukset, jotka eivät sovi budjettiisi

Kun tarvitset nopeasti lisää kapasiteettia mutta budjetti ei siihen taivu, paras tapa säästää aitojen IBM-ratkaisujen hankinnassa on valita IBM-sertifioituja käytettyjä laitteita.

Lyhytaikaiset tai kiireelliset tarpeet

Toisinaan tilapäinen lisätyöasemien, palvelinresurssien tai tallennuskapasiteetin tarve ei tarkoita uusimpaan tekniikkaan sijoittamista. Silloin kannattaa tarkistaa IBM-sertifioitujen käytettyjen laitteiden saatavuus.

Tarvitsitpa lisäkapasiteettia erikoisprojektia varten, rinnakkaisia palvelin- tai tallennustilakokoonpanoja uuteen konesaliin muutettaessa tai lisäresursseja yllättävän liiketoimintamahdollisuuden vuoksi, paras tapa säästää aitojen IBM-ratkaisujen hankinnassa on valita IBM-sertifioituja käytettyjä laitteita.

Erikoisprojektit

Monet IT-päälliköt löytävät itsensä tilanteesta, jossa heidän on ylläpidettävä vanhaa tietojenkäsittely-ympäristöä tai päivitettävä tällaista laitteistoa kasvaneeseen kysyntään vastaamiseksi, mutta tarvittavia laitteita ei enää saa hankittua uusina. Yritys saattaa myös tarvita varajärjestelmää katastrofielvytyssuunnitelmaa varten, tai ylimääräistä järjestelmää, jota käytetään kuormitushuippujen, kehityksen tai testauksen aikana.

Tällaisissa tilanteissa IBM-sertifioidut käytetyt laitteet ovat usein täydellinen ratkaisu.

*Huomaa, että IBM:n itse valmistamien laitteiden sertifiointiprosessi kattaa myös laitteiden testauksen alkuperäisten valmistusstandardien mukaisesti.

Oikeudelliset huomautukset

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoituskertoimet perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, valittuun rahoitusmuotoon ja sen ehtoihin sekä niitä koskeviin laite- ja tuotetyyppeihin. Ehdot saattavat vaihdella maittain. Muu kuin tietotekniikkalaitteisto voidaan rahoittaa lainalla. Rahoitettavan summan täytyy olla kertaluontoinen. Ehtoihin saattaa kohdistua muita kuin tässä lueteltuja rajoituksia. Rahoitusvaihtoehtojen hintoja ja tuotevalikoimaa voidaan muuttaa, laajentaa tai supistaa ilman eri ilmoitusta, eikä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja ole välttämättä käytössä kaikissa maissa.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin

Ajantasalla oleva IBM-sertifioitujen käytettyjen laitteistojen saatavuus

Tarkista tämänhetkinen, päivittäin vaihtuva käytettyjen laitteistojen saatavuus.Edulliset rahoitustarjoukset kehittyneen tekniikan hankintaan.

Seuraa IBM Global Financing -palveluja Twitterissä

Tapoja alentaa innovoinnin kustannuksia ja kasvattaa liiketoimintaa edullisesti: joustavat rahoitusratkaisut auttavat organisaatiotasi pysymään kilpailijoiden edellä

Lisätietoja IBM Global Financing -rahoituksesta

Customer Center
Keskitetty työkalu, jonka avulla hallitset yrityksesi vuokraamaa omaisuutta verkossa

Esimerkkitapauksia
Tutustu asiakasreferensseihin, jotka voivat auttaa yritystäsi tekemään visioistanne totta

Analyytikoiden raportteja
Lue, mitä mieltä analyytikot ovat IBM Global Financing -rahoituksesta

Julkaisut
Etsi rahoitus- ja erikoistarjouksia

Usein esitetyt kysymykset
Usein esitettyjen kysymyksien luettelosta löydät vastauksia nopeasti

Lehdistötiedotteet
Pysy ajan tasalla seuraamalla uusimpia IBM Global Financing -uutisia