Suurenna tehoa, pienennä kustannuksia

Vapauta varoja samalla kun päivität käyttämäsi teknologian

Siirry käyttämään seuraavan sukupolven IBM Power -tekniikkaa. Saat aimo annoksen lisää kapasiteettia ja käsittelytehoa juurikaan rasittamatta budjettiasi. IBM Global Financing auttaa yritystänne vapauttamaan varoja - ja mahdollisesti pienentämään kuukausimaksujaan - korvatessanne yrityksenne nykyisen tekniikan IBM:n uusimmalla Power-teknologialla.

Voimme auttaa yritystänne siirtymään Power-käyttöympäristöön nopeasti, edullisesti ja kustannustehokkaasti riippumatta siitä, omistaako yrityksenne nykyisin käytössään olevat IBM-laitteet vai onko se vuokrannut ne vai oletteko vasta harkitsemassa siirtymistä IBM-teknologiaan.

*IBM Global Financing voi auttaa rahoitusehdot täyttäviä asiakkaita, joiden nykyinen laitteisto perustuu IBM Power Systems -tekniikkaan, päivittämään koneensa uusimpaan Power-tekniikkaan tai siirtämään käsittelykuormia nykyisestä järjestelmästä tuliteriin Power-koneisiin.

*Rahoitusehdot täyttäville yrityksille, jotka harkitsevat siirtymistä IBM-teknologiaan, IBM Global Financing voi räätälöidä rahoitusratkaisun, jonka avulla yritys voi siirtää koko käsittelykuormansa uusiin IBM Power -koneisiin sekä siirtyä vaivattomasti ja kustannustehokkaasti IBM-käyttöympäristöön. Monipuolisten rahoitusvaihtoehtojemme avulla yrityksenne pystyy kattamaan kaikki siirtymisestä aiheutuvat kustannukset.

Jäljempänä olevissa välilehdissä on lisätietoja siitä, miten IBM Global Financing pystyy auttamaan yritystänne hankkimaan uusinta Power-tekniikkaa kustannustehokkaasti.

Sama kone, uusi suoritin, pienemmät maksut

Jos yrityksessänne on IBM Global Financing -yhtiön välityksellä vuokrattuja keskisuuria (mid-range) tai suuria (high-end) IBM Power -tekniikkaa käyttäviä tietokoneita, voitte päivittää ne kesken sopimuskauden korvaamalla nykyiset päivitettävissä olevat osat uusimmalla IBM Power -tekniikalla: vaihdatte vain vanhat osat uusiin - kone on muutoin sama.

Tekniikan päivityksen kannalta paras ajankohta on keskellä sopimuskautta. Tällöin voitte rahoittaa jäljellä olevat vastuut uudelleen jakamalla ne uudelle kaudelle, mahdollisesti pienentää yrityksenne kuukausimaksuja ja luoda budjetissa tilaa päivityskustannuksille.

Ohje Power Systems asiakkaiden alentaa kustannuksia ja hallita riskejäOhje Power Systems asiakkaiden alentaa kustannuksia ja hallita riskejä
* Esimerkkilaskelma USD

Edellä olevassa esimerkissä näkyy POWER6-tekniikkaa käyttävän IBM Power 595 -palvelimen päivitys POWER7™-koneeksi kesken sopimuskauden. Uusi suoritin parantaa suoritustehoa merkittävästi, säästää energiaa ja sisältää virtualisointiominaisuuden - kuitenkin asiakkaan uusi kuukausimaksu on neljä prosenttia nykyistä kuukausimaksua pienempi.

Jos haluatte nykyisen laitteistonne päivityksen asemesta toteuttaa katkottoman siirron uusimpaan Power-järjestelmään siten, että nykyinen ja uusi järjestelmä toimivat rinnakkain, voitte hyödyntää IBM Power Exchange -vaihtotarjouksen. Se on saatavana sekä IBM leasing -asiakkaille että niille asiakkaille, jotka omistavat laitteistonsa.

Lisätietoja päivityksestä ja säästöistä saatte ottamalla meihin yhteyden.


Kattava rahoitus kaikkiin siirtymistilanteisiin

IBM Global Financing auttaa toteuttamaan siirron nopeasti, edullisesti ja mahdollisimman vaivattomasti. Tarjoamme luottokelpoisuusehdot täyttäville asiakkaille rahoitusta nykyisten laitteistojen päivittämisessä uusimpaan IBM Power -tekniikkaan.

Jos yrityksenne omistaa nykyisin muita kuin IBM-laitteita ja haluaa siirtyä käyttämään IBM-tekniikkaa, tarjoamamme takaisinosto- ja kierrätysohjelman avulla voitte muuttaa rahaksi muut kuin IBM-laitteenne, joilla on jälleenmyyntiarvoa, tai toimittaa myyntiin kelpaamattomat vanhat laitteenne loppukäsiteltäviksi. Voimme sitten räätälöidä yrityksellenne rahoitusratkaisun, joka täyttää kaikki uuden IBM–teknologian käyttöönottoprojektinne tarpeet, laitteet, ohjelmat ja palvelut mukaan luettuina.

Jos yrityksenne on vuokrannut tai omistaa IBM-laitteita, voimme tarjota teille uusiin Power-laitteisiin siirtymisessä tarvittavan rahoituksen ja auttaa yritystänne minimoimaan siirron taloudelliset vaikutukset liiketoimintaan. Hyödyntäkää nyt IBM Power Exchange -vaihtotarjouksemme, jonka avulla voitte toteuttaa käyttöä katkaisemattoman siirron uusimpaan IBM Power -järjestelmään siten, että nykyinen ja uusi järjestelmä toimivat rinnakkain. IBM-laitteensa omistavien asiakkaiden kannattaa harkita myös myynti- ja takaisinvuokrausjärjestelyä, jonka avulla he voivat vapauttaa käteistä uusimman Power-tekniikan hankintaan.

Kattavat rahoitus- ja laitteiston kierrätyspalvelumme on suunniteltu auttamaan yritystänne kaikissa siirtotilanteissa:

Lisätietoja siitä, miten IBM Global Financing tekee siirtymisen uusiin IBM Power -koneisiin helpoksi ja edulliseksi, saatte ottamalla meihin yhteyden.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin