IT-rahoitusratkaisut


Teknisen käyttöomaisuuden seuranta, hallinta ja valvonta voi olla yritykselle valtaisa haaste. Laitteita saattavat niiden käyttöiän aikana siirtää, muuttaa ja ylläpitää monet eri henkilöt. Koska käyttöomaisuuden elinkaarikustannukset ovat yleensä viisi kertaa kyseisen omaisuuden hankintaan alun perin investoitua pääomaa suuremmat, on erittäin tärkeää huolehtia siitä, että käyttöomaisuuden hallinta on tehokasta.

IBM Global Financing auttaa yrityksiä vastaamaan tähän haasteeseen laatimansa web-perustaisen Customer Centre -sovelluksen avulla, joka antaa yritykselle välineet käsitellä IBM:ltä vuokraamaansa käyttöomaisuutta koskevia tärkeitä tietoja. Nyt saat tarvitsemasi tiedot käyttöösi omalla tietokoneellasi.

IBM Global Financing -yksikön Customer Centre -palvelu sisältää omiin tarpeisiin mukautettavissa olevan kätevän noutotoiminnon, jonka avulla voit valita tiettyjä tietokenttiä ja tuoda niiden tiedot laskentataulukkoon tai tietokantaan. Näin varmistat, että tiedot ovat oikein, ja samalla säästät aikaa ja vaivaa, koska erillisiä tiedostoja ei tarvitse laatia itse.

Sovellukseen sisältyvän sähköpostitoiminnon avulla voit lähettää sähköpostiviestejä IBM Global Financing -tiimille suoraan sovelluksesta. Voit ilmoittaa sarjanumeromuutoksista tai laitteiden siirrosta toiseen paikkaan, jolloin me voimme päivittää tietomme.

Tämän lisäksi voit valvoa sitä, kenellä on oikeus käyttää Customer Centre -työkalua. Voit myös määrittää henkilöiden käyttöoikeuksien lajin (esimerkiksi vain hakuoikeudet tai tietojen nouto). Customer Centre -työkalu auttaa sinua seuraamaan organisaatiollesi tärkeitä tietoja.

Lisätietoja Customer Centre -palvelusta

Voit tutustua johonkin tiettyyn Customer Centre -palvelun toimintoon valitsemalla sen jäljempänä olevasta luettelosta.
HUOMAUTUS:

(Jos käytössäsi ei ole Macromedia Flash -toistinta, nouda se.)

Learning series -toiminto Customer Centre -moduuli
Luo raportti vuokraomaisuuteen sisältyvästä rahoitetusta nimikkeestä Vuokraomaisuuden hallinta
Luo ja tallenna mukautettu raportti Vuokraomaisuuden hallinta
Luo ja nouda raportti rahoitetusta nimikkeestä Vuokraomaisuuden hallinta
Luo maksuennusteraportti Vuokraomaisuuden hallinta
Luo ja tallenna mukautettuja raportteja, jotka koskevat vuokraomaisuutta kaikkialla maailmassa Vuokraomaisuuden hallinta

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin