Vuokraus vai osto?

Vuokraus vai osto - päätöstä ei tehdä vain numeroiden pohjalta


Tietotekniikkalaitteiden vuokraus tarjoaa ostoon ja suoraan omistamiseen nähden useita hyötyjä (kuten edulliset kustannukset), jotka jakautuvat tietotekniikkaratkaisun koko elinkaaren ajalle.

Vuokraus ja muut IBM Global Financing -palvelujen rahoitusratkaisut voivat nopeuttaa tietotekniikkaratkaisujen, kuten laitteistojen, ohjelmistojen ja palvelujen, hankintaa. Kyseessä on kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille edullinen ratkaisu, joka auttaa alentamaan kokonaiskustannuksia ja suojaamaan yritystä tekniikan vanhenemiselta ja rahoitusriskeiltä.

Pääoman säästämisen lisäksi vuokraus IBM Global Financing -palvelujen kautta tarjoaa vertaansa vailla olevan teknisen joustavuuden ja reaktionopeuden, joiden ansiosta voit päivittää ratkaisusi käyttämään uusinta tekniikkaa kesken vuokrakauden ilman suuria lisäkuluja. Näin yrityksesi pysyy aina nopean teknisen muutoksen etulinjassa.

Vuokraamalla laitteet IBM Global Financing -palvelujen kautta maksat käytännössä tekniikasta meidän varoillamme ja voit käyttää oman pääomasi muiden tärkeiden liiketoiminnan kustannusten ja investointien tukemiseen. Lisäksi muunnat kertakustannukset edullisiksi ja helposti käsiteltäviksi kuukausimaksuiksi.

Luo yhdessä IBM Global Financing -rahoituspalvelujen kanssa vuokrausratkaisu, joka tukee yrityksesi strategiaa ja rahoitustarpeita. Palvelumme auttavat maksimoimaan kassavirran hankinnan koko käyttöiän aikana. Autamme myös laitteiden poistossa vuokra-ajan jälkeen turvallisella ja ympäristöystävällisellä tavalla.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin