Ohjelmistojen rahoitus

Nopeuta strategisten hankkeiden toteutusta

Ensisijainen välilehdissä navigointi

IBM Ohjelmistot auttaa yritystäsi hankkimaan välttämättömiä valmiuksia Big Datan ja analyytikan hyödyntämiseen, ja käyttämään sosiaalisen median, mobiili- ja pilvipalveluiden teknologioita auttaakseen yritystäsi innovoimaan. IBM Global Financing auttaa myönteisen luottopäätöksen saaneita asiakkaitaan rahoittamaan investointeja niin lyhyen kuin pitkän aikavälin projekteissa ja tuomaan nopeasti käyttöön toimintoja yhdestä alan kattavimmasta, avoimesta, standardeihin perustuvasta ohjelmistovalikoimasta.

Ohjelmistojen rahoituksen varmistaminen etukäteen auttaa toteuttamaan projektit vaikeuksitta ja takaa nopeamman tuoton tehdyille investoinneille, mikä tekee rahoituksesta houkuttelevan vaihtoehdon käteismaksujen sijasta. Ennustettavan maksusuunnitelman ansiosta yrityksesi voi vähentää projektin alkuvaiheen pääomakustannuksia ja sovittaa maksut projektin välitavoitteiden mukaisiksi.

IBM Global Financing -sopimukset ovat selkeitä ja räätälöitävissä omiin tarpeisiisi sopiviksi. Rahoitusvaihtoehdot sisältävät erittäin kilpailukykyiset ohjelmistojen rahoituskertoimet, kuten IBM-ohjelmistojen korottoman 12 kuukauden sopimuksen sekä käypään markkina-arvoon perustuvat IBM ohjelmistopalvelimien ja IBM PureSystems -tuoteperheen vuokrarahoitussopimukset.

Tarjouksen avainasiat

Koroton ohjelmistojen rahoitus

Kun yrityksesi ostaa uusia IBM-ohjelmistojen lisenssejä sekä ensimmäisen vuoden ylläpitopalvelun, voit hyödyntää edullisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka voivat olla myös korottomia 12 kuukauden ajan1. Tämä on erinomainen tapa pienentää hankintojen aloituskustannuksia ja hyödyntää alhaista korkotasoa yhdellä maksuerällä.

Jos projektisi toteutus edellyttää rahoitukselta suurempaa joustavuutta, IBM Global Financing tarjoaa myös muita takaisinmaksuvaihtoehtoja, jotka voidaan mukauttaa projektin välitavoitteisiin sopiviksi. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi seuraavat:

PureSystems-järjestelmien ja ohjelmistopalvelimien rahoitus

Alaviitteet

1 Rahoitettavat ohjelmistot ja palvelut tulee veloittaa yhdessä erässä. Sopimuksen arvon on oltava vähintään 4 000 euroa ja enintään 0,5 miljoonaa euroa. Kaikki rahoitusvaihtoehdot eivät koske kaikkia tuotteita, tarkista ehdot paikalliselta IBM:n edustajalta.

2Laskelma perustuu nettosäästöön tuotteiden tällä hetkellä voimassa olevista hinnoista 36 kuukauden aikana, kun hankinnassa hyödynnetään IBM:n laitteistojen käypään hintaan perustuvaa vuokrausta sellaisilla ehdoilla, jotka IBM Global Financing myöntää parhaan luottoluokituksen asiakkailleen. Arvioon sisältyy oletus asiakkaalle myönnettävän lainapääoman rahoituksesta Yhdysvaltain prime-koron mukaisella korolla.

Oikeudelliset huomautukset

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM IBM Credit LLC USA ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoituskertoimet perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, valittuun rahoitusmuotoon ja sen ehtoihin sekä niitä koskeviin laite- ja tuotetyyppeihin. Ehdot saattavat vaihdella maittain. Muut tuotteet kuin tietotekniikkalaitteet voidaan rahoittaa ainoastaan lainalla, joka maksetaan takaisin yhdessä erässä. Ehtoihin saattaa kohdistua muita kuin tässä lueteltuja rajoituksia. Rahoitusvaihtoehtojen hintoja ja tuotevalikoimaa voidaan muuttaa, laajentaa tai supistaa ilman eri ilmoitusta, eikä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja ole välttämättä käytössä kaikissa maissa. IBM, IBM-logo ja Rapid Financing ovat IBM Corporationin tavaramerkkejä. Muut tuotteiden ja palvelujen nimet saattavat olla IBM:n tai muiden tahojen tavaramerkkejä. Ajantasainen luettelo IBM:n tavaramerkeistä on Internet-osoitteessa ibm.com/legal/copytrade

Postiosoite
Oy IBM Finland Ab
IBM Global Financing, PL 265, 00101 Helsinki, Y-tunnus 01958763

Käyntiosoite, Laajalahdentie 23, 00330 Helsinki

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin

Tarjoukset


Rahoita yrityksesi IT-hankinnat. Rahoita kasvua.

Lisätietoja IBM Global Financing -rahoituksesta

Customer Center
Keskitetty työkalu, jonka avulla hallitset yrityksesi vuokraamaa omaisuutta verkossa

Asiakasesimerkkejä
Tutustu asiakasreferensseihin, jotka voivat auttaa yritystäsi tekemään visioistanne totta

Analyytikoiden raportteja
Lue, mitä mieltä analyytikot ovat IBM Global Financing -rahoituksesta

Julkaisut
Etsi rahoitus- ja erikoistarjouksia

Usein esitetyt kysymykset
Usein esitettyjen kysymyksien luettelosta löydät vastauksia nopeasti

Rapid Financing® -työkalu
Myyntitiimien toiminta tehostuu ja nopeutuu, kun hintatiedot ja sopimukset ovat käytettävissä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.