IT-palveluiden rahoitus

Joustavat rahoitusvaihtoehdot tuovat IT-ratkaisut käyttöösi

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Palvelut ovat yhä suurempi osa IT-ratkaisuja – ja myös suuri osa niihin liittyvistä kustannuksista. Siksi palveluiden rahoitus on nyt järkevämpi vaihtoehto kuin koskaan aiemmin. Palveluiden rahoitusta tarjoavien tahojen määrä on kuitenkin rajoitettu, samoin niiden mahdollisuus tarjota riittävästi erilaisia toimintoja ja kilpailukykyisiä rahoitusvaihtoehtoja.

IBM Global Financing erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla myönteisen luottopäätöksen saaneille asiakkailleen pitkäaikaisen palveluiden rahoitusstrategian. Rahoituksen joustavat ehdot ja edulliset rahoituskertoimet auttavat vähentämään riskejä, kasvattamaan käytettävissä olevan rahan määrää ja alentamaan kokonaiskustannuksia. Palveluiden rahoituksen ansiosta yrityksesi voi käyttää rahavarojaan muiden strategisten investointien rahoittamiseen.

IBM Global Financing -rahoitus on merkittävästi pankkeja ja muita rahoituslaitoksia parempi vaihtoehto rahoitettaessa IT-järjestelmiä, sillä me ymmärrämme IT-järjestelmiä ja niiden toimintaa ja voimme tarjota innovatiivisia ja uusia ideoita IT-rahoituksen järjestämiseksi.

IBM Global Financing voi tarjota täysin räätälöidyt palveluiden rahoitusratkaisut. Voimme tarjota konsultointiapua, suunnitella, rakentaa, sekä huolehtia koko ratkaisun toiminnasta ja rahoituksesta. Ratkaisu voi sisältää laitteistot, ohjelmistot ja palvelut niin IBM:ltä kuin muiltakin IT-toimittajilta. Totea itse palveluiden rahoituksen edut: mahdollisimman pienet aloituskustannukset, projektin toteutuksen ja sen arvioidun liiketoimintahyödyn mukainen takaisinmaksuohjelma sekä kannattavuuspisteen saavuttamisen nopeutuminen.

Tarjoamme esimerkiksi seuraavat ratkaisut

Oikeudelliset huomautukset

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoitusvaihtoehtojen hinnat ja saatavuus perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, rahoituksen ehtoihin, tarjottavaan rahoitusmenetelmään sekä niitä koskeviin laite- ja tuotetyyppeihin ja valinnaisiin tuotteisiin. Ehdot saattavat vaihdella maittain. Muiden kuin tietotekniikkalaitteiden rahoituksen osalta rahoitettavan summan täytyy olla yksi, kertaluonteinen erä, joka rahoitetaan maksusuunnitelmalla. Ehtoihin saattaa kohdistua muita kuin tässä lueteltuja rajoituksia. Rahoitusvaihtoehtojen hintoja ja tuotevalikoimaa voidaan muuttaa, laajentaa tai supistaa ilman eri ilmoitusta, eikä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja ole välttämättä käytössä kaikissa maissa. IBM, IBM-logo ja Rapid Financing ovat IBM Corporationin tavaramerkkejä. Muut tuotteiden ja palvelujen nimet saattavat olla IBM:n tai muiden tahojen tavaramerkkejä. Ajantasainen luettelo IBM:n tavaramerkeistä on Internet-osoitteessa ibm.com/legal/copytrade

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin

Tarjoukset


Edulliset rahoitustarjoukset kehittyneen tekniikan hankintaan.

Seuraa IBM Global Financing -palveluja Twitterissä

Tapoja alentaa innovoinnin kustannuksia ja kasvattaa liiketoimintaa edullisesti: joustavat rahoitusratkaisut auttavat organisaatiotasi pysymään kilpailijoiden edellä

Lisätietoja IBM Global Financing -rahoituksesta

Customer Center
Keskitetty työkalu, jonka avulla hallitset yrityksesi vuokraamaa omaisuutta verkossa

Asiakasesimerkkejä
Tutustu asiakasreferensseihin, jotka voivat auttaa yritystäsi tekemään visioistanne totta

Analyytikoiden raportteja
Lue, mitä mieltä analyytikot ovat IBM Global Financing -rahoituksesta

Julkaisut
Etsi rahoitus- ja erikoistarjouksia

Usein esitetyt kysymykset
Usein esitettyjen kysymyksien luettelosta löydät vastauksia nopeasti

Rapid Financing® -työkalu
Myyntitiimien toiminta tehostuu ja nopeutuu, kun hintatiedot ja sopimukset ovat käytettävissä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.