IBM Global Financing

Maailman suurin kokonaisratkaisutarjoaja
IT-rahoitusratkaisujen toimittaja

IBM Global Financing

Maailman suurin kokonaisratkaisutarjoaja
IT-rahoitusratkaisujen toimittaja

Tee vuokrarahoituksesta osa IT-strategiaasi

Käypään markkina-arvoon perustuva vuokraus voi pienentää kasvavia IT-kustannuksiaLäs mer

Tee vuokrarahoituksesta osa IT-strategiaasi

Käypään markkina-arvoon perustuva vuokraus voi pienentää kasvavia IT-kustannuksia

Dagens lagerstatus av IBM-Certifierad begagnad utrustning

Se vilka produkter som finns på vårt europeiska centrallager. Om du inte hittar det du söker efter, kontakta GARS så hjälper vi dig med skräddarsydda lösningar.Läs mer (UK)

Dagens lagerstatus av IBM-Certifierad begagnad utrustning

Se vilka produkter som finns på vårt europeiska centrallager. Om du inte hittar det du söker efter, kontakta GARS så hjälper vi dig med skräddarsydda lösningar.

Ensisijainen välilehdissä navigointi

IBM auttaa yrityksiä ja muita organisaatioita kaikkialla maailmassa toimimaan älykkäästi - näkemään asioita uusilla tavoilla ja ennakoimaan tapahtumia niihin reagoimisen sijaan. Älykkäässä maailmassa tällaiset yritykset säilyttävät kilpailukykynsä. IBM Global Financing auttaa asiakkaitaan hankkimaan uusimmat teknologiset ratkaisut ja palvelut, jotta yritykset voivat innovoida, kasvattaa toimintaansa ja toimia älykkäämmin. Teemme tämän tarjoamalla yrityksellesi vahvat rahoitus- ja omaisuuden hallintaratkaisut, joiden avulla kunnianhimoiset visiot on mahdollista toteuttaa.

IBM Global Financing auttaa myönteisen luottopäätöksen saaneita asiakkaitaan hankkimaan tarvitsemansa IT-ratkaisut mahdollisimman kustannustehokkaasti ja yritysten strategioita tukevalla tavalla. Voit valita omiin yksilöllisiin tarpeisiisi sopivimman rahoitusvaihtoehdon ja samalla hallita yrityksen kassavirtaa ja omaisuutta. IT-rahoitusasiantuntijamme ovat palvelleet asiakkaita 55 maassa jo yli 30 vuoden ajan.

Ota yhteyttä, jotta voimme tehdä tarpeisiisi räätälöidyn rahoitusratkaisun.

Tarjouksen avainasiat

IBM Global Financing -rahoituksen edut

Yksi välitön etu IBM Global Financing -rahoituksesta on investoinnin kertakustannuksen jakaminen kuukausisuorituksiksi. Voimme rahoittaa kaikki tarvitsemasi IBM-laitteet ja valikoituja muun toimittajan ratkaisuja, jotta saat ne edullisesti käyttöösi. Muita IBM Global Financing -rahoituksen etuja ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Alhaiset kokonaiskustannukset ja teknologiahankintojen pienempi vaikutus budjettiin
  • Mahdollisuus käyttää käteisvaroja muihin strategisiin tarpeisiin ja investointeihin
  • Kassavirran maksimointi ja projektin kannattavuuspisteen saavuttaminen nopeammin maksusuunnitelmalla, joka mukauttaa kustannukset vastaamaan odotettuja tuottoja
  • Teknologiahankintojen nopeuttaminen
  • Pienempi teknologian vanhenemisriski
  • IBM-sertifioitujen käytettyjen laitteiden hankintamahdollisuus, joka tuo luotettavan IBM-tekniikan käyttöön myös silloin, kun uusien laitteiden hankinta ei ole vaihtoehto
  • Vanhentuneen tietotekniikan hävittäminen ympäristönsuojelulakien ja -asetusten mukaisesti

Rahoitusratkaisut, jotka kattavat IT-järjestelmän elinkaaren kaikki vaiheet

Pitkäaikainen, räätälöity IT-laitteiden rahoitusstrategia, joka on suunniteltu yhdessä IBM Global Financingin kanssa, auttaa yritystäsi lisäämään ostovoimaansa ja maksimoimaan teknologiainvestoinnin tuoton. Autamme tekemään hyviä päätöksiä koko IT-hankkeen käyttöiän ajan, lähtien suunnittelun aloituksesta ja päätyen käytettyjen laitteiden kierrätykseen, ja varmistamme, että budjettisi riittää hankintoihin, että yrityksesi säästää käteisvaroja ja että yrityksen päättäjien tulostavoitteet täyttyvät.

IBM Global Financing on johtava käytöstä poistettujen IT-laitteiden kierrättäjä. Kun tulee aika poistaa käytöstä vanhat IT-laitteet, IBM Global Financing kierrättää laitteet ympäristönsuojelulakien ja -säädösten mukaisesti.

Oikeudelliset huomautukset

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoitusvaihtoehtojen hinnat ja saatavuus perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, rahoituskauden pituuteen, tarjottavaan rahoitusvaihtoehtoon sekä niitä koskeviin laite- ja tuotetyyppeihin, ja ehdot saattavat vaihdella maittain. Muiden kuin tietotekniikkalaitteiden rahoituksen osalta rahoitettavan summan täytyy olla yksi, kertaluonteinen erä, joka rahoitetaan maksusuunnitelmalla . Ehtoihin saattaa kohdistua muita kuin tässä lueteltuja rajoituksia. Rahoitusvaihtoehtojen hintoja ja tuotevalikoimaa voidaan muuttaa, laajentaa tai supistaa ilman eri ilmoitusta, eikä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja ole välttämättä käytössä kaikissa maissa.

© Copyright 2013. IBM, IBM-logo ja ibm.com ovat IBM Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity useissa valtioissa eri puolilla maailmaa. Muutkin tuotteiden ja palvelujen nimikkeet saattavat olla IBM:n tai muiden tahojen tavaramerkkejä. Ajantasainen luettelo IBM:n tavaramerkeistä on saatavana Internet-osoitteessa www.ibm.com/legal/copytrade.shtml kohdassa Copyright and trademark information.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin


  • Asiakasesimerkkejä (UK)

    Etsi ja lue asiakasesimerkkejä, joiden soveltaminen auttaa yritystäsi tekemään visioista totta


Tarjoukset


Rahoita yrityksesi IT-hankinnat. Rahoita kasvua.

Seuraa IBM Global Financing -palveluja Twitterissä

Tapoja alentaa innovoinnin kustannuksia ja kasvattaa liiketoimintaa edullisesti: joustavat rahoitusratkaisut auttavat organisaatiotasi pysymään kilpailijoiden edellä

Lisätietoja IBM Global Financing -rahoituksesta

Customer Center
Keskitetty työkalu, jonka avulla hallitset yrityksesi vuokraamaa omaisuutta verkossa

Asiakasesimerkkejä
Tutustu asiakasreferensseihin, jotka voivat auttaa yritystäsi tekemään visioistanne totta

Analyytikoiden raportteja
Lue, mitä mieltä analyytikot ovat IBM Global Financing -rahoituksesta

Julkaisut
Etsi rahoitus- ja erikoistarjouksia

Usein esitetyt kysymykset
Usein esitettyjen kysymyksien luettelosta löydät vastauksia nopeasti

Rapid Financing® -työkalu
Myyntitiimien toiminta tehostuu ja nopeutuu, kun hintatiedot ja sopimukset ovat käytettävissä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.