PC- ja tablet-rahoitus

IBM Global Financing tukee PC- ja tablet-laitteiden koko elinkaarta

PC- ja tablet-laitteita hankittaessa on otettava huomioon muutakin kuin hinta. On tärkeää luoda tietojenkäsittelyn kokonaisstrategia, joka kattaa laitteiden koko elinkaaren investoinnin suunnittelusta laitteiston hävitykseen asti.

Kuuluupa työasema- ja laiteympäristöön kymmenen PC-tä, tablet-laitteita tai kokonainen globaali konserni, sen menestyksellinen hallinta edellyttää hyvin suunniteltua elinkaaren hallintastrategiaa.

IBM Rahoituspalvelut tarjoaa perustan elinkaaren hallinnalle. Tarjoamme rahoitusasiakkaillemme laajan ohjelma- ja työkaluvalikoiman, joka auttaa yritystä elinkaaren jokaisen vaiheen hallinnassa, kuten:

  • PC- ja tablet-hankintojen suunnittelu, joka kattaa laitetarpeiden määrityksen ja vanhan laitteistokannan kartoituksen ja mahdollisen hävittämisen.
  • uusien PC- ja tablet-laitteiden hankinta käyttämällä räätälöityjä rahoitusratkaisuja, joiden avulla yritys voi pienentää investoinnin etupainotteisia kassavaikutuksia ja tasata kustannukset paremmin vastaamaan odotettuja hyötyjä.

Ota yhteys IBM Global Financing -palveluun soittamalla numeroon +358 (0)9 459 5454 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rahoitus@fi.ibm.com.

Nyt myös tablet-laitteiden rahoitus

Yhä useammat yritykset ovat lisäämässä tablet-laitteita IT-infrastruktuuriinsa voidakseen antaa työntekijöille mahdollisuuden työskennellä paikasta riippumatta. IBM Global Financing uskoo, että tämä muutos on erittäin tärkeä yrityksen tietotekniikkaratkaisujen kannalta, ja laajentaa rahoitusohjelmansa käsittämään myös tablet-laitteet.

Tarjoamalla asiakkailleen tablet-laitteiden rahoitusmahdollisuuden IBM Global Financing poistaa oleellisen kustannusesteen näiden laitteiden käyttäänotolle koko organisaatiossa. Hyödyntämällä tablet-laitteille tarjottavaa matalakorkoista rahoitusratkaisua asiakkaat voivat pienentää etupainotteisia kassastamaksuja ja jaksottaa maksut paremmin vastaamaan odotettuja tuottoja. Tämä puolestaan nopeuttaa tablet-laitteiden käyttöönottoa yrityksessä.

Myös hankinnan jälkeen IBM Global Financing tarjoaa ratkaisuja, joilla optimoidaan tablet-laitteiden koko elinkaaren kokonaiskustannukset.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin