Tee rahoituksesta osa vihreää strategiaasi

Löydä oikeat ympäristöystävälliset rahoitustavat ja tietotekniikkalaitteiden kierrätysvaihtoehdot

Onko rahoitus osa vihreää strategiaasi?

Ennakoiva ympäristökäytäntö on nyt olennainen osa yritysten kokonaisstrategiaa. IBM Global Financingin rahoitusratkaisut voivat muodostaa perustan yhtenäiselle tekniikanhallintastrategialle, joka auttaa optimoimaan tilan, maksimoimaan kassavirran, alentamaan kokonaiskustannuksia ja säilyttämään kilpailuedun.

IBM Global Financing ymmärtää liiketoimintaan ja tietotekniikkaan liittyvät ympäristöseikat ja auttaa asiakkaita hyödyntämään niitä vastuullisessa ja kannattavassa liiketoiminnassa.

Tarjoamalla rahoitusratkaisut, It-laitteiden kierrätysstrategian sekä kunnostetut laitteet vaihtoehtona uusille IBM Global Financing auttaa asiakkaita optimoimaan tilan käytön, minimoimaan energiankulutuksen ja alentamaan kustannuksia.

Alkaen alustavasta konsultoinnista laitteiden päivityksiin ja kierrätykseen voimme mukauttaa vuokra- ja lainaratkaisumme räätälöitäviksi rakenteiksi, jotka kattavat monimutkaisimpienkien projektien koko elinkaaren.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen rahoitusratkaisun paljon pääomaa kuluttaville tietokeskusprojekteille ja autamme kierrättämään vanhat tietotekniikkalaitteet turvallisesti sekä investoimaan kunnostettuihin laitteisiin. Tämä vähentää pääomatarvetta ja auttaa rahoittamaan välittömät kulut projektin odotettujen hyötyjen avulla.

IBM Project Financing™ ohjelma tarjoaa joustavan rahoituksen energiatehokkaiden tietokeskusten suunnitteluun ja rakentamiseen. Palvelu sisältää valittujen tilojen suunnittelun ja rakentamisen, rakennuksen ja rakenteiden päivityksen, infrastruktuurilaitteiden, tietotekniikkalaitteiden ja ohjelmistojen sekä IBM:n ja muiden toimittajien neuvontapalvelujen rahoituksen.

IBM Kunnostetut laitteet palvelu on täydellinen ratkaisu erikoisprojekteihin, tilapäiseen lisäkapasiteetin tarpeeseen, odottamattomiin muutoksiin yksikössä, toimipaikan muuttoon tai muihin tilanteisiin, joissa tarvitset IBM-laatua edullisesti. Saatavana olevia laitteita ovat muun muassa keskitason palvelimet, suurkonepalvelimet ja tallennusvälineet. Jokainen laite on kunnostettu ja testattu IBM:n määritysten mukaan ja tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Kaikilla ratkaisuilla on 90 päivän laatutyytyväisyystakuu.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin