Usein kysyttyjä kysymyksiä


Rahoittaako IBM Global Financing vain IBM-tuotteita?

IBM Global Financing on maailman johtava IT-rahoittaja, joka rahoittaa useiden valmistajien tuotteita. IBM Global Financing auttaa asiakkaitaan hankkimaan parhaat mahdolliset IT- ja tietoliikenneratkaisut toimittajasta riippumatta. Total solution financing -rahoitusratkaisut luotiin erityisesti, jotta erikokoiset yritykset pystyisivät hankkimaan suorituskykyisimmät IT-ratkaisut IBM:ltä ja muilta toimittajilta sekä valmistajilta.

Rahoittaako IBM Global Financing IT-palveluiden hankkimista?

IT-laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi total solution financing -rahoitusratkaisuilla voidaan rahoittaa myös useilta toimittajilta hankittuja palveluita. Joustavien ja kaikenkokoisille yrityksille kehitettyjen rahoitusvaihtoehtojen ansiosta saat kokonaisratkaisun, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi.

Ovatko Commercial Financing -ratkaisut kaikkien yritysasiakkaiden käytettävissä?

Commercial Financing -rahoitusratkaisumme ovat IT-alalla toimivien yritysten saatavilla. Käyttöomaisuuteen tai saataviin perustuva lainaaminen, määräaikaislainat ja hankintarahoitus ovat kaikkien luottokelpoisten asiakkaiden käytettävissä. Käytössämme on myös Web-työkaluja, joilla voidaan seurata luottorajoja,maksuja, ja seurata saatavien ja luottovastuiden määrää..

Miten rahoitus auttaa parantamaan tulosta?

Oikeanlaisen rahoitusratkaisun avulla pystyt hyödyntämään IT-budjetin entistä tehokkaammin. Alhaisemmat kuukausimaksut tarkoittavat myös pienempiä kuluja. IT investointien rahoituksella voidaan myös parantaa maksuvalmiutta. Samalla yrityksesi tunnusluvut ja luottokelpoisuus säilyvät hyvänä tai kohentuvat, ja se voi hankkia rahoitusta myös muualta.

Tarvitsen laitteistoa lyhyeksi ajaksi. Voiko laitteita vuokrata?

Kyllä. IBM Global Financing tarjoaa valikoituja laitteita vuokralle lyhyeksi määräajaksi. Asiakkaita, joiden yksilöllisiin tarpeisiin voidaan vastata tällä tavalla, voivat olla kaupalliset asiakkaat ja valtion ja kuntien virkamiehet.

Vuokraaminen on järkevä vaihtoehto esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Rahoitin laitteistohankintani. Nyt kun laitteisto on asennettu, vanha laitteistoni on vanhentunut ja tarpeeton. Voiko IBM Global Financing -yksikkö auttaa minua?

Lisätietoja vanhentuneiden laitteiden käytöstä poistamisesta ja EPA-sertifioiduista prosesseistamme saat Global Asset Recovery Services toiminnoltamme. Voit olla varma, että kaikki laitteet, joita ei voi kierrättää tai käyttää uudelleen, hävitetään ympäristöystävällisin menetelmin. Olet siten turvassa kaikilta ympäristörikoskanteilta.

Kuka asentaa laitteen?

IBM:n valtuutettu asentaja asentaa IBM:n Certified Pre-owned -laitteen.

Millainen takuu hankkimallani tuotteella on?

Kaikilla IBM:n Certified Pre-owned -laitteilla on 90 päivän laatutakuu.

Kuuluuko laitteen huolto hintaan?

Ei. Certified Pre-owned -laite voidaan huoltaa erikseen, tai laite voidaan lisätä aiempaan huoltosopimukseen.

Milloin laite saapuu?

Tavallinen IBM Certified Pre-owned –laitteen toimitusaika on 15 arkipäivää ostopäivästä.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin