IBM PureSystems -järjestelmän Rahoitus

Investoi IBM PureSystems -järjestelmään nyt - aloita maksut 90 päivän kuluttua.1

IBM PureSystems™ on täysin uudenlainen, älykkäästi integroituva alusta, jossa erilaiset laitteisto- ja ohjelmistokomponentit toimivat joustavasti yhdessä, ne voidaan integroida pilvipalveluihin ja tätä kaikkea voidaan hallinnoida yksinkertaisilla työkaluilla.

IBM Rahoitusyksikkö voi auttaa lunastamaan lupaukset älykkäämmistä IT-ratkaisuista IT -rahoituksen asiantuntemuksen avulla.

Joustavat rahoitusvaihtoehtomme auttavat pienentämään omistamiseen liittyviä kustannuksia jopa 16%, laskettuna FMV rahoitusvaihtoehdolla 2 ja parantamaan taloudellista tulosta. Kun hyödynnät IBM Rahoituspalveluiden tarjouksen maksujen aloitukseen vasta 90 päivän kuluttua, voit

IBM Rahoituspalvelut voi auttaa sinua siirtymään PureSystems -järjestelmään vanhojen laitteiden lunastusvaihtoehdon avulla.

IBM Rahoituspalvelut voi auttaa myös rahoitusratkaisujen ja muutostarpeiden konsultoinnissa sekä IBM:n että muiden toimittajien ratkaisujen osalta. Voit valita omaan budjettiisi ja operatiivisiin tavoitteisiin sopivat ratkaisut lukuisista vuokrarahoitus- ja lainavaihtoehdoista.

Halutessasi lisätietoa, ota meihin yhteyttä.


1 90 päivän maksujen lykkäys edellyttää positiivista luottopäätöstä. Maksuvapaa kausi. on korollinen. Tarjoukseen voi liittyä rajoituksia tai erityisehtoja. Halutessasi asiasta lisää tietoa, ota yhteyttä IBM Rahoituspalveluihin.

2 Säästö on laskettu nykyarvona käyttäen voimassaolevia 36 kuukauden markkinaehtoisia vuokrarahoituskertoimia (FMV-lease ) ja parhainta asiakasluottoluokitusta. Laskettu säästö voi vaihdella rahoitetun laitekokoonpanon mukaan.

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin