Kumppanit ja yhteistyösopimukset

Kumppanit ovat tärkeä tekijä IBM Global Financingin kasvustrategiassa

Ensisijainen välilehdissä navigointi

IBM:n kumppanit, jotka suosittelevat IBM Global Financing -rahoitusratkaisuja asiakkailleen, ovat myyntiprosessissa selkeässä etulyöntiasemassa. Rahoitusvaihtoehtojen ansiosta voit lisätä myyntiä tekemällä investoinneista helpommin hankittavia ja ratkaisemalla asiakkaiden kustannus-ja budjettihaasteet. Yhteistyö IBM Global Financingin kanssa voi auttaa parantamaan yrityksesi kassavirtaa ja kasvattamaan sen liiketoimintaa.

IBM Global Financing tarjoaa parhaat rahoitusehdot ja maksuohjelmat, käyttöpääomaratkaisut, käytetyt laitteet sekä laitteistojen kierrätysmenetelmät. Voit tarjota houkuttelevia rahoitusvaihtoehtoja omille asiakkaillesi ja parantaa yrityksesi liiketoiminnan tulosta.

 • Leasing-sopimukset ja lainat - Tarjoamme täydellisen valikoiman rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat asiakkaitasi säästämään käteisvaroja, alentamaan omistamisen kokonaiskustannuksia ja tukemaan heitä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa
 • Enemmän käyttöpääomaa yrityksellesi - Liiketoiminnan rahoitusvaihtoehtomme, jotka pitävät sisällään sekä varaston että myyntisaatavien rahoituksen, auttavat yritystäsi hallitsemaan paremmin omaa rahoitusta ja lisäämään käytettävissä olevaa luottokapasiteettia.
 • IBM-sertifioidut käytetyt laitteet ja laitteiden takaisinosto - Tarjoa asiakkaallesi IBM-laatua murto-osalla uuden tuotteen hinnasta hyödyntämällä IBM-sertifioitujen käytettyjen laitteiden tarjontaa. Laitteistojen uusiokäyttöratkaisujemme ansiosta asiakkaat voivat kierrättää vanhat IT-laitteensa ympäristölakien ja -säädösten mukaisesti ja vapauttaa tilaa ja budjettia uusille hankinnoille.

Suositellut linkit

 • Rapid Online Financing

  Rapid Financing®

  Myyntitiimien toiminta tehostuu ja nopeutuu, kun hintatiedot ja sopimukset ovat käytettävissä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

 • Getting started

  Aloita (UK)

  3 vaihetta rahoitusratkaisun avulla voittamiseen

Oikeudelliset huomautukset

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoitusvaihtoehtojen hinnat ja saatavuus perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, rahoituksen ehtoihin, tarjottavaan rahoitusmenetelmään sekä niitä koskeviin laite- ja tuotetyyppeihin ja valinnaisiin tuotteisiin. Ehdot saattavat vaihdella maittain. Muiden kuin tietotekniikkalaitteiden rahoituksen osalta rahoitettavan summan täytyy olla yksi, kertaluonteinen erä, joka rahoitetaan maksusuunnitelmalla. Ehtoihin saattaa kohdistua muita kuin tässä lueteltuja rajoituksia. Rahoitusvaihtoehtojen hintoja ja tuotevalikoimaa voidaan muuttaa, laajentaa tai supistaa ilman eri ilmoitusta, eikä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja ole välttämättä käytössä kaikissa maissa. IBM, IBM-logo ja Rapid Financing ovat IBM Corporationin tavaramerkkejä. Muut tuotteiden ja palvelujen nimet saattavat olla IBM:n tai muiden tahojen tavaramerkkejä. Ajantasainen luettelo IBM:n tavaramerkeistä on Internet-osoitteessa ibm.com/legal/copytrade

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin

Kiinnostava asiakasesimerkki

IBM Global Financing auttoi MacromatiX-yritystä rahoittamaan IT-infrastruktuurin päivityksen, jotta yritys kykeni parantamaan pilvipalveluidensa käytettävyyttä ja tapahtumakäsittelyjen nopeutta.

Lue heti


Edulliset rahoitustarjoukset kehittyneen tekniikan hankintaan.

Lisätietoja IBM Global Financing -rahoituksesta

Customer Center
Keskitetty työkalu, jonka avulla hallitset yrityksesi vuokraamaa omaisuutta verkossa

Asiakasesimerkkejä
Tutustu asiakasreferensseihin, jotka voivat auttaa yritystäsi tekemään visioistanne totta

Analyytikoiden raportteja
Lue, mitä mieltä analyytikot ovat IBM Global Financing -rahoituksesta

Julkaisut
Etsi rahoitus- ja erikoistarjouksia

Usein esitetyt kysymykset
Usein esitettyjen kysymyksien luettelosta löydät vastauksia nopeasti

Rapid Financing® -työkalu
Myyntitiimien toiminta tehostuu ja nopeutuu, kun hintatiedot ja sopimukset ovat käytettävissä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.