Big Data -tietoihin ja analytiikkaan liittyvä rahoitus

IBM Global Financing voi auttaa muuntamaan Big Data -tiedot käytännönläheisiksi näkemyksiksi

Kehityksen kärjessä kulkevat organisaatiot ovat omaksumassa edistyksellisiä tekniikoita tuottaakseen Big Data -tiedoista toteutuskelpoisia oivalluksia. IBM Global Financing voi auttaa organisaatiota investoimaan tulevaisuuden ympäristöön tämänhetkisiä kassavaroja säästävällä tavalla.

Rahoituksen piiriin voivat kuulua niin lyhyen aikavälin projekteissa tarvittavat ohjelmistot, laitteistot ja palvelut kuin muutosohjelmatkin. Jälkimmäinen voi tarkoittaa esimerkiksi siirtymistä pilviperustaisiin infrastruktuureihin, joilla hallitaan tietoon perustuvien näkemysten jatkuvasti lisääntyvä tarve.

Oikealla rahoitusratkaisulla yritys

Joustavia ohjelmia Big data- ja analytiikkaprojekteihin
Rahoitusvaihtoehto Edut
Maksuohjelma
Fair Market Value (FMV) -rahoitus
IBM Project Financing -projektirahoitus

Hyödynnä IBM Global Financingin IT-rahoituksen asiantuntemusta

Asiakkaana saat käyttöösi maailman johtavan, yli 50 maassa toimivan captive-rahoittajan osaamisen ja asiantuntemuksen. IBM Global Financing -työryhmällä on laaja rahoitusalan asiantuntemus sekä kattava käsitys luotto- ja tekniikkariskeistä.

Oikeudelliset huomautukset

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoitusvaihtoehtojen hinnat ja saatavuus perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, rahoituksen ehtoihin, tarjottavaan rahoitusmenetelmään sekä niitä koskeviin laite- ja tuotetyyppeihin ja valinnaisiin tuotteisiin. Ehdot saattavat vaihdella maittain. Muiden kuin tietotekniikkalaitteiden rahoituksen osalta rahoitettavan summan täytyy olla yksi, kertaluonteinen erä, joka rahoitetaan maksusuunnitelmalla. Ehtoihin saattaa kohdistua muita kuin tässä lueteltuja rajoituksia. Rahoitusvaihtoehtojen hintoja ja tuotevalikoimaa voidaan muuttaa, laajentaa tai supistaa ilman eri ilmoitusta, eikä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja ole välttämättä käytössä kaikissa maissa. IBM, IBM-logo ja Rapid Financing ovat IBM Corporationin tavaramerkkejä. Muut tuotteiden ja palvelujen nimet saattavat olla IBM:n tai muiden tahojen tavaramerkkejä. Ajantasainen luettelo IBM:n tavaramerkeistä on Internet-osoitteessa ibm.com/legal/copytrade

IBM on valmiina auttamaan

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin


IT-rahoitus helpottaa investoineteja Big Data - ratkaisuihin. Lue lisää.View infographic