Usein esitetyt kysymykset

 
 

 

Miten rahoitus auttaa parantamaan tulosta?

Rahoituksen avulla voit hyödyntää IT-budjettiasi entistä tehokkaammin. Pienentyneet kuukausimaksut vähentävät kuluja ja parantavat ostokykyä. Rahoituksella voidaan parantaa maksuvalmiutta, koska kassavaroja jää käyttöön enemmän. Voit lisäksi säästää luottolimiittejäsi tai hankkia muuta rahoitusta.

 

Rahoittaako IBM Global Financing myös muiden kuin IBM:n tuotteita?

IBM Global Financing on maailman suurin IT-rahoitukseen erikoistunut yhtiö. Se auttaa hyväksytyn luottopäätöksen saaneita asiakkaitaan uudistamaan liiketoimintaa edullisilla rahoitusvaihtoehdoilla. Niiden avulla voidaan hankkia uusimpia IBM-teknologioita ja -ratkaisuja – esimerkiksi pilvipalveluihin, analytiikkaan, mobiiliympäristöihin ja sosiaaliseen liiketoimintaan liittyviä tuotteita. Joustavien maksuvaihtoehtojen ja ratkaisujen kokonaisrahoituksen ansiosta yritykset voivat toteuttaa nopeasti muutosprojekteja, joihin voi sisältyä IBM:n ja muiden valmistajien tuotteita ja palveluja.

 

Rahoittaako IBM Global Financing IT-palveluja?

IT-laitteistojen ja -ohjelmistojen lisäksi rahoitusta on saatavana myös palveluihin, jotka liittyvät usean toimittajan IT-ratkaisuihisi. Joustavien ja kaikenkokoisille yrityksille räätälöitävien rahoitusvaihtoehtojen ansiosta saat yksilöllisiä tarpeitasi vastaavan kokonaisratkaisun.

 

Voiko IBM Global Financingin avulla rahoittaa muita kuin IT-hankintoja?

Tällä hetkellä rahoitus ja vuokraus ovat saatavana vain IT-ratkaisuihin, joihin sisältyy IBM:n tuotteita. Muiden valmistajien ja toimittajien laitteistoja, ohjelmistoja ja palveluja voidaan tavallisesti sisällyttää kokonaisratkaisujen rahoitussopimuksiin, jos IBM-tuotteiden vähimmäismäärää koskevat vaatimukset täyttyvät.

 

Ovatko liiketoiminnan rahoitusratkaisut kaikkien yritysasiakkaiden käytettävissä?

Liiketoiminnan rahoitusratkaisumme ovat hyväksytyn luottopäätöksen saaneiden IBM kumppanien ja muiden kanavakumppanien, kuten tukkureiden, järjestelmäintegroijien, itsenäisten ohjelmistotoimittajien ja jälleenmyyjien käytettävissä varaston kasvatusta, pääoman säästämistä sekä kasvu- ja tulostavoitteiden tukemista varten. Verkkotyökalujen avulla voi valvoa luottolimiittiä, seurata laskujen eräpäiviä, hakea laskuja, pyytää hyväksyntöjä ja ennakoida myyntisaatavia.

 

Minulla on lyhytkestoinen tarve laitteistolle Onko vuokraaminen mahdollista?

Kyllä on. IBM Global Financing tarjoaa valikoituja laitteita vuokralle lyhytaikaisiin yksilöllisiin tarpeisiin kaupallisille organisaatioille ja julkishallinnolle. Tällainen vuokraus soveltuu hyvin esimerkiksi huippukuormitustilanteisiin, testaamiseen, tietyn IBM-laitteiston arviointiin ennen suurta investointipäätöstä, ohjelmistokehitykseen tai sovelluksen pilotointiin.

 

Rahoitin laitteistohankintani Asennuksen jälkeen aiempi laitteisto on vanhentunut ja tarpeeton. Voiko IBM Global Financing auttaa?

Global Asset Recovery palveluiden tarjoamia laitteiston poistopalveluja ovat esimerkiksi aiemmin käytössä olleen laitteiston edelleenmyynti jälkimarkkinoille, kierrätys ja EPA-sertifioitu hävitys. Uudelleenkäyttöön tai kierrätykseen kelpaamattomat laitteet hävitetään ympäristölle turvallisin menetelmin. Hävitystodistukset takaavat, että olet toiminut ympäristölakien ja -määräysten mukaisesti.

 

Kuka voi käyttää IBM Global Financingia IT-ratkaisujen rahoitukseen?

IBM Global Financingin tarjoamat tuotteet toimittaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt muissa maissa IBM:n hyväksymille yritysasiakkaille ja julkishallinnon asiakkaille. Rahoitusvaihtoehtojen korot perustuvat asiakkaan luottoluokitukseen, rahoituksen ehtoihin, tarjottavaan rahoitusmenetelmään sekä laitetyyppeihin ja valinnaisiin tuotteisiin. Ehdot saattavat vaihdella maittain.

Ota yhteyttä ja kuule lisää asiakkaiden rahoituksesta.