Brugt udstyr leveret af IBM

Bærbare og stationære computere, servere og mere til en brøkdel af den oprindelige pris

Navigering på primær fane

Med IBM-certificeret, brugt udstyr* får du den ydeevne og stabilitet, du er vant til fra IBM — men til en pris, der ikke belaster dit budget.

Lige fra servere og storage fra IBM til pc'er og perifere enheder fra IBM og andre producenter - der findes ingen bedre måde at spare penge på end med IBM Certified Pre-owned Equipment. Få IT-udstyr, der er renoveret, testet, certificeret og garanteret af IBM.

Renoveret, testet, certificeret og garanteret

Alt IBM-certificeret, brugt udstyr er renoveret, testet, certificeret og garanteret ved hjælp af stramme processer og originale fremstillingsstandarder.

Vi står bag hver eneste IBM-certificerede, brugte udstyrsdel, vi sælger. Når du køber eller leaser IBM-genfremstillede produkter af IBM eller via en autoriseret IBM Business Partner, kan du være sikker på kvaliteten.

90 dages tilfredshed med kvaliteten

Det er sikkert. Når du køber renoveret IBM-certificeret, brugt udstyr, ved du på forhånd, at din tilfredshed er sikret. 90-dages kvalitetstilfredshedsprogrammet.

Fordele

Som den største leasingvirksomhed inden for IT-udstyr kan vi tilbyde levering her og nu fra vores store lager af IBM Intel-servere, midrange- og mainframe-servere, storage, netværksprodukter, pc'er og printere fra IBM og andre producenter.

En stor del af vores udstyr kommer fra IBM-overskudslagre og via tilbagelevering fra IBM Global Financing-kunder ved udløb af leasingaftaler. Alle enheder istandsættes på fabrik og testes i henhold til IBM's specifikationer. På den måde får kunden den bedst mulige ydeevne og største driftssikkerhed. IBM Global Financing tilbyder også yderst konkurrencedygtig finansiering.

Selv om certificerede, brugte produkter er væsentligt billigere end nye IBM-produkter, er det stadig nemmere at betale via attraktive finansieringsløsninger fra IBM Global Financing. De fleksible vilkår og betingelser betyder, at du kan afpasse betalingerne efter dit budget og den indtjening, du forventer at opnå.

Genbrug af IT-udstyr er den mest omkostningseffektive måde at komme videre på - og den miljømæssigt mest forsvarlige.

Hurtighed

På IBM's lagre i Centraleuropa befinder sig den største mængde IBM-certificeret, brugt udstyr i Europa. Konfigurationer, der er skræddersyet til din virksomheds behov, kan typisk leveres inden for 10 - 15 arbejdsdage, efter købsordren er afgivet.

Udstyret leveres som nyt med alle vigtige dele. Installation kan være inkluderet, men aftales ofte separat.

Krav, der ikke passer ind i dit budget

Når din virksomhed har akut brug for mere kapacitet, men simpelthen ikke har midlerne, er der ingen bedre måde at spare penge på ægte IBM-løsninger på end med IBM Certified Pre-owned Equipment.

Kortvarige eller akutte behov

Sommetider kræver et midlertidigt behov for flere arbejdsstationer, serverressourcer eller storagekapacitet ikke nødvendigvis, at du investerer i ny teknologi. Her kan du med fordel anvende IBM Certified Pre-owned Equipment.

Hvad enten du har brug for mere kapacitet til et bestemt projekt, parallelle server- eller storagekonfigurationer under flytning af datacenter eller ekstra ressourcer til en pludseligt opstået forretningsmulighed, er der ingen bedre måde at spare penge på ægte IBM-løsninger på end med IBM Certified Pre-owned Equipment.

Særlige projekter

Mange IT-chefer kommer i en situation, hvor de skal opretholde et miljø med gamle systemer eller har brug for en opgradering for at holde trit med behovet - men det udstyr, de skal bruge, fås ikke længere fra nyt. Eller de har måske brug for et backupsystem til en plan for retablering efter katastrofe eller et ekstra system til spidslastninger, udvikling eller test.

I sådanne situationer kan IBM Certified Pre-owned Equipment ofte være den perfekte løsning.

*Bemærk venligst, at IBM's certificeringsprocesser for IBM-fremstillet udstyr også omfatter test efter de originale produktionsstandarder.

Juridiske bemærkninger

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige erhvervskunder via IBM Credit LLC i USA samt andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkårene, tilbudstypen, udstyrs- og produkttypen og ekstraudstyr og kan variere i de forskellige lande. Andre produkter end hardware skal være en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og produkter kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande.
IBM Danmark ApS
Nymøllevej 91, 2800 Kgs. Lyngby, Danmark, CVR nr.: 65305216

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36


  • #

    Kundehistorier

    Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Dagens liste over IBM-certificeret, brugt udstyr

Se tilgængeligt, brugt udstyr - listen opdateres dagligt!

Følg IBM Global Financing på Twitter

Innovation og vækst til en overkommelig pris: Fleksible finansieringsmuligheder sørger for, at din virksomhed klarer sig bedre end konkurrenterne


Få mere at vide om IBM Global Financing

Customer Centre
Et centralt værktøj til onlinestyring af alle dine leasede aktiver

Kundehistorier
Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Analytikerrapporter
Se, hvad analytikerne siger om IBM Global Financing

Litteratur
Søg efter dokumenter om finansieringsprodukter og -kampagner

Ofte stillede spørgsmål
Vores liste med ofte stillede spørgsmål giver måske svaret

Rapid Financing®
Opnå resultater hurtigere, udarbejd finansieringstilbud og finansieringskontrakter døgnet rundt