Mere datakraft, færre udgifter debbie

Opgradér teknologien, og få flere likvide midler

Skift til næste generation af IBM's Power-teknologi, og styrk IT- og databehandlingskapaciteten, uden at det påvirker dit budget. IBM Global Financing kan hjælpe dig med at frigøre kontanter - og muligvis sænke dine månedlige betalinger - hvis du udskifter din virksomheds eksisterende teknologi med IBM's sidste nye Power-processorer.

Uanset om du for øjeblikket leaser eller ejer IBM-udstyr, eller om du overvejer at skifte til IBM-teknologi, så kan vi hjælpe dig med at skifte til den sidste nye Power-platform hurtigt, omkostningseffektivt og til en fornuftig pris.

* IBM Global Financing kan hjælpe kreditværdige kunder, som for øjeblikket anvender IBM Power Systems-teknologi, med at opgradere deres eksisterende maskiner til den sidste nye Power-teknologi eller med at migrere systembelastninger fra det aktuelle system til helt nye Power-maskiner.

* Vi kan tilbyde kreditværdige virksomheder, der overvejer at skifte til IBM-teknologi, at skræddersy en finansieringsordning, så den enkelte virksomhed kan migrere sine systembelastninger til nye IBM Power-maskiner og opnå en problemfri og omkostningseffektiv overgang til IBM-platformen. Vores mange finansieringsmuligheder kan dække alle omkostninger ved migreringen.

Skillebladene nedenfor indeholder flere oplysninger om, hvordan IBM Global Financing kan hjælpe dig med at anskaffe den sidste nye Power-teknologi til en fornuftig pris.

Samme maskine, ny processor, lavere betalinger

Hvis du for øjeblikket leaser IBM Power-teknologi til mellemstore eller store systemer via IBM Global Financing, kan du opgradere dine maskiner midtvejs i leasingperioden ved at udskifte de af dine eksisterende komponenter, der kan opgraderes, med IBM's sidste nye Power-teknologi - du kan ganske enkelt udskifte de gamle komponenter med nye i den samme maskine.

En teknologiopgradering midtvejs i leasingperioden er det idéelle tidspunkt at opgradere på. På det tidpunkt kan du refinansiere den tilbageværende forpligtelse over en ny periode med mulighed for at sænke de månedlige betalinger og få noget mere plads i budgettet til at dække udgifterne til opgraderingen.

Hjælper Power Systems-kunder med at sænke omkostningerne og styre risikoen Eksemplet ovenfor viser en opgradering midtvejs i leasingperioden af en IBM Power 595-server med POWER6-teknologi til POWER7. Den nye processer giver en betydelig bedre ydeevne, den indeholder energibesparende funktioner og giver mulighed for virtualisering - og alligevel ligger kundens nye månedlige betalinger rent faktisk 4 procent under det, kunden betaler i øjeblikket.

Hvis du foretrækker at foretage en "side-by-side"-migrering, der ikke forstyrrer driften, til det sidste nye Power-system, i stedet for at opgradere det aktuelle udstyr, kan du benytte dig af vores IBM Power Exchange-tilbud. Det tilbydes både nuværende IBM-leasingkunder og kunder, som ejer deres udstyr.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan opgradere dit system og samtidig spare penge.

Omfattende finansiering til alle migreringsscenarier

IBM Global Financing hjælper til med at gøre migrering hurtig, prismæssigt overkommelig og så smertefri som mulig. Vi giver kreditværdige kunder adgang til den kapital, de skal bruge for at kunne flytte fra det eksisterende udstyr til det sidste nye IBM Power-system – og mulighed for at gøre det med så lidt nedetid som muligt.

Hvis du for øjeblikket ejer ikke-IBM-teknologi og gerne vil migrere til IBM, kan vi via vores tilbagekøbs- og bortskaffelsesordning tilbyde dig kontanter for dit omsættelige ikke-IBM-udstyr eller hjælpe dig med at bortskaffe ældre udstyr. Derefter kan vi tilpasse en finansieringsløsning, der opfylder alle dine krav i forbindelse med migreringsprojekter, herunder hardware, software og serviceydelser.

Hvis du for øjeblikket leaser eller ejer IBM-teknologi, vi finansiere dit skifte til nyt Power-udstyr – og minimere den finansielle indvirkning på din forretning. Udnyt vores IBM Power Exchange-tilbud til at foretage en "side-by-side"-migrering til det sidste nye IBM Power-system. Migreringen forstyrrer ikke driften. Kunder, der ejer deres IBM-udstyr, kan også overveje salg og tilbageleasing så de derved kan frigøre likvide midler, der kan bruges til at anskaffe den sidste nye Power-teknologi.

Uanset migreringsomstændighederne kan vi tilbyde finansiering af hele projektet og bortskaffelse af udstyr – vores serviceydelser er udformet, så de kan hjælpe dig med at:

Du kan at kontakte os for at få mere at vide om, hvordan du med IBM Global Financing kan gøre det nemt og prismæssigt overkommeligt at migrere til de nye IBM Power-maskiner..

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

* Udelukkende til illustrationsformål. Viser en 48-core Power 795-server. Kreditværdige kunder: god markedspris, 36-måneders leasing. De faktiske finansieringspriser er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkårene, tilbudstypen, udstyrstypen og ekstraudstyret. Der kan gælde andre begrænsninger.