Leasingperiodens udløb


Oversigt

Sådan sikrer du en vellykket afslutning på en leasingperiode
Med den rigtige håndtering er det hurtigt, nemt og overkommeligt i pris at styre afslutningen på din pc-leasingperiode. I årenes løb har IBM Global Financing arbejdet sammen med et stort antal kunder om tilbagelevering af hundredetusindvis af pc'er, og vi har brugt denne erfaring til at udvikle informationen i denne vejledning. Her får du en beskrivelse af valgmulighederne og processen.

Når du følger disse trin, bliver hele processen så enkel som muligt, og du sikrer, at eventuelle omkostninger holdes på et minimum.

Trin

Trin 1: Oplys os om din beslutning om at afslutte leasingperioden
Et af de vigtigste elementer ved pc-tilbageleveringen bør være kommunikation med IBM Global Financing. Hvis du vælger at tilbagelevere dine pc'er til os, skal du altid meddele os den dato, hvor du forventer, at pc'erne bliver leveret tilbage til os - dermed bliver det meget lettere at administrere fakturaer.

Trin 2: Indled en afinstallationsproces
Der er tre vigtige elementer i en vellykket afinstallationsplan:

Trin 3: Identificér udstyret korrekt
For at sikre at vi nøjagtigt kan identificere det udstyr, du leverer tilbage, bedes du læse afsnittet Pakning af udstyret i denne vejledning, der beskriver den korrekte mærkning af hver kasse med udstyr. I tilfælde af en udskiftning midt i leasingperioden på grund af en defekt maskine skal du kontakte din IBM-konsulent direkte for at meddele os den leasede originale maskines type og serienummer og typen og serienummeret på den maskine, der erstattede den originale maskine.

Trin 4: Etablér forsendelsesregler
Etablering af standarder for indsamling og korrekt pakning af pc'erne kan reducere dine forsendelsesomkostninger og minimere risikoen for beskadigelse af udstyret. Mange af de pc'er, vi modtager, er pakket i hver deres kasse - det er muligvis ikke den mest effektive og omkostningsbesparende måde for din virksomhed at sende et større antal pc'er på. Pakning på paller a 120 enheder eller derover kan sænke dine omkostninger betydeligt, og hvis det er gjort korrekt, er der ikke større risiko for beskadigelse.

Sådan tager du en beslutning ved udløb af leasingperioden

Ved udløbet af leasingperioden skal du meddele os din beslutning enten ved at returnere eller faxe papirkopien af brevet vedrørende leasingophør (End of Lease Offering Letter). Hvis du modtager dette brev elektronisk, kan du svare via e-mail. Dine IBM Global Financing-kontaktoplysninger vil være i dette brev.

Hvis du vælger at returnere dine pc'er, får du tilsendt et brev (Returns Confirmation Letter), der indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at returnere pc'erne til os.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36

Online-værktøj