Customer Centre

At spore, administrere og styre IT-aktiver kan være en omfattende opgave. IT-udstyret kan blive flyttet, ændret og vedligeholdt af mange forskellige personer i udstyrets levetid. Med en levetidsomkostning for denne type aktiv på typisk fem gange dens første kapitalinvestering er det vigtigere end nogensinde før, at fokusere på effektiv administration.

For at hjælpe dig med at håndtere denne udfordring har IBM Global Financing oprettet et webbaseret program, Customer Centre, der giver dig adgang til vigtige oplysninger om de aktiver, du har leaset hos IBM. Det betyder, at du nu har de oplysninger, du skal bruge, lige ved hånden.

IBM Global Financings Customer Centre omfatter en nem, skræddersyet downloadningsfunktion, som gør det muligt at vælge bestemte datafelter og importere de pågældende oplysninger i et regneark eller en database. På den måde sparer du tid og penge på at oprette dine egne registreringer, og du er sikker på, at dine oplysninger er korrekte.

Derudover styrer du, hvem der har adgang til Customer Centre-værktøjet, og du styrer også, hvilken type adgang de skal have, f.eks. kun søgeadgang eller kun downloadning af oplysninger. Customer Centre er det værktøj, der kan hjælpe dig med at holde styr på de oplysninger, der er vigtige for din virksomhed.

Læs mere om Customer Centre

Vælg fra listen nedenfor, hvis du vil læse mere om de enkelte Customer Centre-funktioner.

Bemærk:

(Hvis du ikke har Macromedia Flash Player, kan du få det her.)

 

Uddannelsesfunktion Customer Centre-modul
Opret en rapport over finansierede elementer for dine leasede aktiver Lease Management
Opret og gem en tilpasset rapport Lease Management
Opret og download en rapport over finansierede elementer Lease Management
Opret en rapport vedr. betalingsprognose Lease Management
Opret og gem en tilpasset rapport over leasede aktiver globalt Lease Management

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36