Leasing eller køb?

Lease vs Køb - mere end et tal beslutning

Er du bekymret over de høje omkostninger ved at anskaffe IT, og overvejer du, om du overhovedet har råd?

Når man sammenligner leasing med køb og dermed direkte ejerskab af IT-udstyr, tilbyder leasing en lang række tungtvejende fordele – herunder omkostningsreducering – som dækker hele IT-løsningens livscyklus.

Leasing og andre finansieringsløsninger fra IBM Global Financing kan være medvirkende til, at en virksomhed anskaffer IT-udstyr og -løsninger hurtigere – herunder hardware, software og serviceydelser. Det er en økonomisk overkommelig model til virksomheder og organisationer – uanset størrelse – og kan være med til at sænke de samlede IT-omkostninger og beskytte din virksomhed mod forældet teknologi og finansiel risiko.

Ud over at leasing gennem IBM Global Financing sparer din virksomhed kapital, tilbyder den også en uovertruffen teknologisk og markedsmæssig fleksibilitet, fordi den gør det muligt for din virksomhed at opgradere til den sidste nye teknologi midt i en leasingperiode med kun en lille eller slet ingen stigning i de månedlige betalinger. På den måde kan din virksomhed hele tiden være med helt fremme i en tid præget af hurtige, teknologiske forandringer.

Når du leaser gennem IBM Global Financing, bruger du i bund og grund pengene til at betale for teknologi og gemmer virksomhedens kapital, så du kan bakke op om alle de andre vigtige udgifter og centrale investeringer i virksomheden. Derudover konverterer du udgifterne ved anskaffelsen til overkommelige, månedlige betalinger, som du kan håndtere uden problemer.

Samarbejd med IBM Global Financing om at udarbejde en leasingløsning, som understøtter din virksomheds strategi og finansielle behov. Vores tilbud hjælper med at maksimere pengestrømmen i anskaffelsens levetid og er også med til at sørge for, at udstyret bliver bortskaffet på en sikker og miljømæssig forsvarlig måde, når leasingperioden udløber.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36