Softwarefinansiering

Tag strategiske initiativer hurtigere

Navigering på primær fane

IBM Software kan hjælpe din virksomhed med at erhverve vigtig funktionalitet, f.eks. at omsætte oplysninger til viden, skabe endnu bedre relationer til kunder, opnå større mobilitet og styre risici, sikkerhed og regeloverholdelse. Via IBM Global Financing kan kreditværdige kunder få finansieret kort- og langsigtede projekter og hurtigt implementere funktionalitet fra en af de mest omfattende, åbne og standardbaserede porteføljer i IT-branchen.

Når du sikrer softwarefinansieringen, kan du opnå nemmere implementering af dine projekter og et hurtigere afkast af investeringen, og du får et attraktivt alternativ til kontant betaling. Og med en forudsigelig betalingsplan kan din virksomhed sænke sine investeringsudgifter og tilpasse likviditeten til projekternes milepæle

IBM Global Financing tilbyder enkle aftaler, der kan tilpasses dine behov, med hurtige godkendelser og fleksible betalingsordninger og -betingelser. Vores produkter inkluderer yderst konkurrencedygtige finansieringspriser, herunder 0 % i rente på 12-måneders lån til IBM-software og markedslease (FMV - Fair Market Value) til hele rækken af IBM-softwareproduktløsninger og IBM PureSystems.

Produktfordele

0 %-finansiering af IBM-software

Når du køber nye IBM-softwarelicenser og førsteårs abonnement og support, kan din virksomhed drage fordel af en rente på helt ned til 0 % over 12 måneder1. Det er den ideelle måde at få reduceret dine startomkostninger på - med exceptionelt lave priser, hurtige godkendelser og én enkelt periodisk betaling.

Hvis dit projekt kræver mere fleksibilitet, tilbyder IBM Global Financing flere betalingsordninger med fleksible betingelser, der tilpasser udgifterne til projekternes milepæle. Disse omfatter:

Finansiering af PureSystems og funktionsspecifikke produktløsninger

Litteratur

Fodnoter

1 Software og serviceydelser skal være en engangsudgift. Aftalen skal have en størrelse på mindst 30.000 kr. og kan maksimalt være på 3.800.000 kr. Ikke alle produkter kan finansieres via alle tilbud. Hør nærmere hos din lokale konsulent.

2Viser besparelsen i nettonutidsværdi over en periode på 36 måneder for hardware, der er anskaffet via markedsværdilease (FMV - Fair Market Value), fra IBM Global Financing til en kunde med "bedste kreditvurdering" og med en antaget værdi for kundens kapitalforrentning svarende til bankernes interne rente i USA (prime lending rate).

Juridiske bemærkninger

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA samt andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på klientens kreditværdighed, finansieringsvilkår, tilbudstype, udstyrs- og produkttype og ekstraudstyr og kan variere i de forskellige lande. Andre produkter end hardware skal være en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og produkter kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande. IBM og IBM Global Financing tilbyder ikke, og har heller ikke til hensigt at tilbyde rådgivning om bogføring, moms eller juridiske spørgsmål til kunderne. Kunderne skal konsultere deres egne finansielle, moms- og juridiske rådgivere. Alle moms- og bogføringsbeslutninger, som tages af eller på kundens vegne, er udelukkende kundens ansvar.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36


  • #

    Kundehistorier

    Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Kampagner

Finansiering af avancerede teknologier til en fornuftig pris.

Følg IBM Global Financing på Twitter

Innovation og vækst til en overkommelig pris: Fleksible finansieringsmuligheder sørger for, at din virksomhed klarer sig bedre end konkurrenterne

Få mere at vide om IBM Global Financing

Customer Centre
Et centralt værktøj til onlinestyring af alle dine leasede aktiver

Kundehistorier
Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Analytikerrapporter
Se, hvad analytikerne siger om IBM Global Financing

Litteratur
Søg efter dokumenter om finansieringsprodukter og -kampagner

Ofte stillede spørgsmål
Vores liste med ofte stillede spørgsmål giver måske svaret

Rapid Financing®
Opnå resultater hurtigere, udarbejd finansieringstilbud og finansieringskontrakter døgnet rundt