Finansiering af IT-serviceydelser

Fleksible finansieringsordninger til IT-løsninger

Navigering på primær fane

Efterhånden som serviceydelser udgør en stadig større del af en IT-løsning - og en større procentdel af omkostningerne - er det mere fornuftigt end nogensinde at finansiere sine serviceydelser. Men antallet af udbydere inden for finansiering af serviceydelser er begrænset - og det er deres formåen og produkter også.

IBM Global Financing skiller sig ud ved at tilbyde kreditværdige kunder en langsigtet strategi for finansiering af serviceydelser med fleksible løsninger og lave renter, som kan bidrage til at mindske risikoen, øge likviditeten og sænke de samlede omkostninger. Med finansiering af serviceydelser kan din virksomhed bruge kontante midler til at finansiere andre strategiske investeringer.

IBM Global Financing har en klar fordel inden for IT-finansiering frem for banker og andre finansieringsselskaber, fordi vi forstår IT og tilbyder innovative og nye ideer til IT-finansieringsløsninger.

IBM Global Financing har værktøjet til at hjælpe virksomheder med fuldt tilpassede servicefinansieringsløsninger. Vi kan yde konsulentbistand til hele din løsning og designe, bygge, drive og finansiere den med hardware, software og serviceydelser fra IBM og andre IT-leverandører. Opdag fordelene ved finansiering af serviceydelser og muligheden for at minimere startomkostningerne, tilpasse projektomkostningerne bedre til forventet værdi og hurtigere få et projekts likviditet til at balancere.

Nogle af de løsninger, vi tilbyder, omfatter

Litteratur

Juridiske bemærkninger

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA og andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkårene, tilbudstypen, udstyrs- og produkttypen og kan variere i de forskellige lande. Software og service skal være en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og produkter kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande.IBM, IBM's logo og Rapid Financing er varemærker, som tilhører IBM Corp. Andre produktnavne og navne på serviceydelser kan tilhøre IBM eller andre virksomheder. Den opdaterede liste over IBM's varemærker findes på adressen ibm.com/legal/copytrade

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.


  • #

    Kundehistorier

    Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Kampagner

Følg IBM Global Financing på Twitter

Innovation og vækst til en overkommelig pris: Fleksible finansieringsmuligheder sørger for, at din virksomhed klarer sig bedre end konkurrenterne

Få mere at vide om IBM Global Financing

Customer Centre
Et centralt værktøj til onlinestyring af alle dine leasede aktiver

Kundehistorier
Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Analytikerrapporter
Se, hvad analytikerne siger om IBM Global Financing

Litteratur
Søg efter dokumenter om finansieringsprodukter og -kampagner

Ofte stillede spørgsmål
Vores liste med ofte stillede spørgsmål giver måske svaret

Rapid Financing®
Opnå resultater hurtigere, udarbejd finansieringstilbud og finansieringskontrakter døgnet rundt