IBM Global Financing

Verdens førende udbyder af
samlede IT-finansieringsløsninger

IBM Global Financing

Verdens førende udbyder af
samlede IT-finansieringsløsninger

Gør leasing til en del af din IT-strategi

En markedsværdilease (FMV - Fair Market Value) kan sætte en stopper for de stigende IT-omkostningerLæs mere

Gør leasing til en del af din IT-strategi

En markedsværdilease (FMV - Fair Market Value) kan sætte en stopper for de stigende IT-omkostninger

Brugt udstyr leveret af IBM

Se dagens udvalg af brugt udstyrLæs mere (UK)

Brugt udstyr leveret af IBM

Se dagens udvalg af brugt udstyr

Navigering på primær fane

I en intelligent verden har IBM hjulpet virksomheder og andre organisationer over hele verden med at nyfortolke problemstillinger på uventede måder, foregribe begivenheder i stedet for at reagere på dem og udnytte konkurrencemæssige fordele. Hos IBM Global Financing hjælper vi kunderne med at erhverve de seneste teknologiske løsninger og serviceydelser, så de kan skabe nyt, vokse og drive en mere intelligent forretning. Vi gør dette muligt via solide finansierings- og aktivstyringsstrategier – så dine ambitiøse visioner kan blive til virkelighed.

IBM Global Financing hjælper kreditværdige kunder med at anskaffe de IT-løsninger, de har brug for, på den mest omkostningseffektive og strategiske måde. Den brede vifte af finansieringsmuligheder gør det muligt for dig at finde den løsning, der passer til dine specifikke behov, og som kan hjælpe med at styre din virksomheds likviditet og aktiver. Vores IT-finansieringseksperter har hjulpet kunder i 60 lande gennem de sidste 33 år.

Kontakt os for at få en skræddersyet finansieringsløsning.

Produktfordele

Fordelene ved IBM Global Financing

Én umiddelbar fordel ved at benytte IBM Global Financing er, at store startomkostninger kan blive til overkommelige månedlige afdrag. Vi kan finansiere alt IBM-udstyr og vælge teknologier fra andre leverandører, så det hele bliver til at betale. Med andre af IBM Global Financings fordele kan du:

Finansieringsløsninger til alle faser i IT-udstyrets levetid

Når du implementerer en langsigtet, skræddersyet IT-finansieringsstrategi fra IBM Global Financing, hjælper vi dig med at øge købekraften og få maksimalt afkast af din investering i IT-udstyr. Fra det øjeblik du begynder at planlægge et IT-initiativ, der skal vare i hele løsningens levetid, også under udfasningen af dit brugte udstyr, kan vi hjælpe dig med at tage de intelligente beslutninger. Beslutninger, der er nødvendige for at holde budgettet, bevare likvide midler og opfylde topledelsens lange række af økonomiske krav.

IBM Global Financing er førende inden for bortskaffelse af brugte IT-aktiver. Når det er tid til at bortskaffe dine IT-løsninger, bortskaffer IBM Global Financing dem i overensstemmelse med miljølove og -regler.

Juridiske bemærkninger

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA og andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkårene, tilbudstypen, udstyrs- og produkttypen og kan variere i de forskellige lande. Software og service skal være en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og produkter kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande.IBM, IBM's logo og Rapid Financing er varemærker, som tilhører IBM Corp. Andre produktnavne og navne på serviceydelser kan tilhøre IBM eller andre virksomheder. Den opdaterede liste over IBM's varemærker findes på adressen ibm.com/legal/copytrade

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.


  • #

    Kundehistorier

    Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Kampagner

Følg IBM Global Financing på Twitter

Innovation og vækst til en overkommelig pris: Fleksible finansieringsmuligheder sørger for, at din virksomhed klarer sig bedre end konkurrenterne

SØIK bødevedtagelse

Hvidvasklovens § 37, stk. 7, jf. stk. 1, jf. § 25, stk. 1 og stk. 4 samt § 34, stk. 2 – administrativt bødeforlæg IBM Danmark ApS

IBM Danmark ApS har den 14. november 2014 vedtaget et administrativt bødeforelæg på kr. 750.000 for i perioden 1. marts 2006 – 8. marts 2013 i et ikke fuldt tilstrækkeligt omfang at have haft skriftlige interne retningslinjer for 11 medarbejdere, sikring af medarbejdernes kendskab til pligter samt registrering jf. loven.

Ved fastsættelsen er der lagt vægt på at, IBM Danmark ApS har medvirket til sagens opklaring.

Få mere at vide om IBM Global Financing

Customer Centre
Et centralt værktøj til onlinestyring af alle dine leasede aktiver

Kundehistorier
Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Analytikerrapporter
Se, hvad analytikerne siger om IBM Global Financing

Litteratur
Søg efter dokumenter om finansieringsprodukter og -kampagner

Ofte stillede spørgsmål
Vores liste med ofte stillede spørgsmål giver måske svaret

Rapid Financing®
Opnå resultater hurtigere, udarbejd finansieringstilbud og finansieringskontrakter døgnet rundt