Salg og tilbageleasing

Gør dine IT-anlægsaktiver likvide ved at sælge dem til IBM Global Financing og lease dem tilbage til yderst konkurrencedygtige priser.

Hvis din virksomhed har brug for øjeblikkelig tilførsel af penge, og den ejer sit IT-udstyr, kan du overveje en ordning med salg og tilbageleasing, hvor du sælger udstyret til IBM Global Financing og derpå leaser det tilbage til yderst konkurrencedygtige priser. I økonomisk svære tider med stram kredit er en ordning med salg og tilbageleasing en effektiv måde til at frigøre midler, som kan anvendes til opgraderinger eller andre investeringer.

Når du indgår i en ordning med salg og tilbageleasing — og din virksomhed ikke længere ejer sit udstyr — opnår du de mange og langsigtede fordele ved leasing, som gør det muligt regelmæssigt og nemt at tilpasse dit IT-udstyr, så du undgår forældet teknologi.

Andre fordele ved salg og tilbageleasing omfatter:

Sådan fungerer det

Med en salgs- og tilbageleasingaftale sælger du faktisk dit udstyr - og overfører ejendomsretten - til IBM Global Financing enten til aktivernes markedsværdi eller den bogførte værdi. Dernæst leaser du udstyret hos os til faste, lave, månedlige ydelser i en fleksibel betalingsperiode. De kontante midler eller den kredit, du får, kan anvendes til at købe opgraderinger eller nyt udstyr, til at betale dine månedlige ydelser, eller andet, som du måtte have brug for. Når leasingperioden udløber, kan du vælge at forlænge perioden, købe udstyret eller simpelthen returnere det til IBM Global Financing, så du kan erstatte det med de nyeste IT-løsninger. IBM Global Financing vil endda sørge for bortskaffelse af dit udstyr i overensstemmelse med nationale og internationale miljøregler.

Omfattede produkter

Al hardware fra IBM og andre leverandører på bestemte betingelser. Kontakt din IBM Global Financing-konsulent for at få yderligere oplysninger om produkter, der kan komme med i en finansieringsordning.

Slutdatoer

Tilbuddet gælder, til det bliver trukket tilbage.

Kvalifikationskrav

Tilgængelig i Danmark.

Vilkår

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36

Leasing eller køb