Pc- og tablet-finansiering

IBM Global Financing kan understøtte din virksomheds pc strategi

Når en virksomhed skal anskaffe pc'er er det ikke kun prisen, virksomheden kigger på. Det er i den forbindelse også vigtigt at udarbejde en strategi, som kan håndtere de udfordringer, der er i alle faser af IT-livscyklussen – fra planlægning til bortskaffelse af udstyret.

Nøglen til en vellykket administration af din virksomheds IT-miljø – uanset om det består af ti pc'er, tablet-computere eller alt udstyr i hele din globale virksomhed – ligger i en velgennemtænkt livscyklusstrategi.

Her kan du benytte IBM Global Financing som grundlaget for din virksomheds strategi. Vi tilbyder kreditværdige kunder en bred vifte af programmer og værktøjer, som hjælper dem med at styre de enkelte faser i pc'ernes livscyklus, herunder:

Finansieringen omfatter nu også tablet-computere

Stadig flere virksomheder investerer i tablet-udstyr, så deres medarbejdere kan arbejde, uanset hvor de befinder sig. Vi er i IBM Global Financing overbevist om, at dette skifte er helt afgørende for fremtiden for virksomhedernes IT-miljøer, og vi udvider derfor vores finansieringsprogrammer, så de nu også omfatter tablet-enheder.

Ved nu også at tilbyde kreditværdige kunder finansiering af tablet-enheder er IBM Global Financing med til at fjerne en af de væsentligste forhindringer for virksomhedernes anvendelse af tablet-udstyr, nemlig omkostningerne. Finansiering af tablet-enheder til en lav rente gør det muligt for vores kunder at mindske startudgifterne og tilpasse betalingerne til de forventede fordele. Det er med til at sætte skub i anvendelsen af tablet-enheder i virksomhederne.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36