IT-hardwarefinansiering

Få den IT-infrastruktur, du har brug for,
til en lavere pris og inden for budgettets rammer

Navigering på primær fane

Din virksomhed har brug for hardware. IBM Global Financing kan hjælpe med alt lige fra bærbare computere, tablet-pc'er og smartphones til servere og storage, så du kan få den mest avancerede infrastruktur for pengene. Med vores konkurrencedygtige priser og tilpassede løsninger er IBM Global Financing din bedste mulighed for få opfyldt din virksomheds behov for finansiering af hardware til en overkommelig pris, så den fortsat kan klare sig i konkurrencen. Mere specifikt kan vi hjælpe kreditværdige kunder med at:

Produktfordele

Finansiering af PureSystems og funktionsspecifikke produktløsninger

Power Systems

Skift til næste generation af IBM's Power Systems-teknologi, og styrk IT- og databehandlingskapaciteten, uden at det får den store indvirkning på dit budget. IBM Global Financing kan hjælpe dig med at frigøre likviditet, generere besparelser hurtigere - og muligvis sænke dine månedlige betalinger - hvis du udskifter din virksomheds eksisterende teknologi med IBM's sidste nye processorer.

Storage-finansiering

IBM's portefølje af storage-løsninger er den mest komplette og varierede på markedet. IBM Global Financings brede vifte af produkter til hardwarefinansiering, lige fra båndstationer og nemt anvendelige midrange-disksystemer til avanceret storageinfrastruktur, kan hjælpe din virksomhed med at skabe nyt, drage fordel af ny teknologi og i sidste ende få din forretning til vokse, alt sammen uden at vælte budgettet.

Hold styr på din virksomheds IT gennem hele dets levetid

Fra det øjeblik du begynder at planlægge et IT-initiativ, der skal vare i hele løsningens levetid, også under udfasningen af dit brugte udstyr, kan vi hjælpe dig med at tage de intelligente beslutninger. Beslutninger, der er nødvendige for at holde budgettet, bevare likviditet og opfylde din virksomheds IT-krav.

Lad IBM Global Financing hjælpe med at holde styr på aktiverne på følgende måde:

Juridiske bemærkninger

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA samt andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på klientens kreditværdighed, finansieringsvilkår, tilbudstype, udstyrs- og produkttype og ekstraudstyr og kan variere i de forskellige lande. Andre produkter end hardware skal være en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og produkter kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande. IBM og IBM Global Financing tilbyder ikke, og har heller ikke til hensigt at tilbyde rådgivning om bogføring, moms eller juridiske spørgsmål til kunderne. Kunderne skal konsultere deres egne finansielle, moms- og juridiske rådgivere. Alle moms- og bogføringsbeslutninger, som tages af eller på kundens vegne, er udelukkende kundens ansvar.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36


  • #

    Kundehistorier

    Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

IBM-certificeret, brugt udstyr

GARS

Få alle typer af servere og ekstraudstyr - der er ingen bedre måde at spare penge på ægte IBM-løsninger.

IBM-certificeret, brugt udstyr har den kvalitet og driftssikkerhed, man forventer af IBM. Ved køb af IBM-certificerede, brugte pc-produkter kan du få pengene tilbage inden for syv dage, og der er en begrænset garanti på produkterne.

Prisen inkluderer gratis standardforsendelse (standard ground shipping).

Læs mere her

Følg IBM Global Financing på Twitter

Innovation og vækst til en overkommelig pris: Fleksible finansieringsmuligheder sørger for, at din virksomhed klarer sig bedre end konkurrenterne

Få mere at vide om IBM Global Financing

Customer Centre
Et centralt værktøj til onlinestyring af alle dine leasede aktiver

Kundehistorier
Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Analytikerrapporter
Se, hvad analytikerne siger om IBM Global Financing

Litteratur
Søg efter dokumenter om finansieringsprodukter og -kampagner

Ofte stillede spørgsmål
Vores liste med ofte stillede spørgsmål giver måske svaret

Rapid Financing®
Opnå resultater hurtigere, udarbejd finansieringstilbud og finansieringskontrakter døgnet rundt