Lad finansiering blive en del af din virksomheds grønne strategi

Find den finansieringsløsning og den løsning til bortskaffelse af IT-udstyr, som passer til netop din virksomheds grønne tiltag

Er finansiering en del af din virksomheds grønne strategi?

En proaktiv miljøpolitik er i dag en vigtig del af de fleste virksomheders generelle virksomhedsstrategi. Kundetilpassede finansieringsløsninger fra IBM Global Financing kan danne grundlag for en sammenhængende strategi til styring af virksomhedens teknologi, og det kan være med til at optimere pladsudnyttelsen, maksimere pengestrømmen, sænke de samlede IT-omkostninger og bevare virksomhedens konkurrencefordel.

IBM Global Financing forstår de miljømæssige problemer, som påvirker såvel virksomheder som informationsteknologien, og derfor er vi i stand til at kunne hjælpe vores kunder, så de kan forbedre deres virksomheds sociale ansvar og rentabilitet.

IBM Global Financing tilbyder vores kunder en "pakke" bestående af en finansieringsløsning, en strategi for bortskaffelse af udtjent IT-udstyr og for renoveret udstyr som alternativ til køb af nyt udstyr - hvilket er med til at optimere pladsudnyttelsen, minimere energiforbruget og sænke omkostningerne.

Uanset om det gælder en første rådgivning, opgraderinger eller bortskaffelse, så kan vi skræddersy vores enkle leasing- og lånemuligheder til kundetilpassede strukturer, der dækker selv de mest komplekse projektplaner i hele projektets levetid.

Ved at tilbyde en helhedsorienteret finansiering af disse kapitalintensive datacenterprojekter og ved at hjælpe kunden med at bortskaffe gammel IT-hardware på en sikker måde samt med at investere i istandsat udstyr, kan vi være med til at frigøre kapital og give den enkelte virksomhed mulighed for at tilpasse forhåndsomkostningerne til de forventede projektfordele.

IBM Project Financing™ tilbyder finansiel fleksibilitet, når det gælder design og bygning af energivenlige datacentre. Tilbuddet omfatter finansiering af design og bygning af udvalgte faciliteter, bygningsmæssige og strukturelle opgraderinger, infrastrukturudstyr, IT-hardware, -software og -rådgivning fra IBM og fra andre leverandører.

Med Open Infrastructure Offering (OIO) kan den enkelte virksomhed forbedre effektiviteten i datacentret. Afhængig af virksomhedens krav kan løsningen omfatte lokalitets- og facilitetsekspertise, "grønne" teknologier og serviceydelser, som kan hjælpe virksomheden med diagnosticering, bygning, virtualisering, administration og køling med en deraf følgende betydelig forbedring af energieffektiviteten. Derudover kan løsningen omfatte infrastrukturprodukter og -serviceydelser fra IBM samt produkter og serviceydelser fra IBM's samarbejdspartnere.

Før en virksomhed opgraderer/optimerer sin IT-infrastruktur, skal den udarbejde en plan for bortskaffelse af gammel, ineffektiv teknologi. IBM Asset Recovery Solutions hjælper virksomheder med at tage det første skridt i retning af at løse de energiproblemer, der findes i datacentre, ved at tilbyde en række ydelser til bortskaffelse af uønskede IT-aktiver, herunder tilbagekøb af aktiver med en vis værdi, miljømæssig forsvarlig bortskaffelse af ældre, værdiløse aktiver, og diskoverskrivning, der er med til at sikre datasikkerheden.

IBM Certified Pre-owned Equipment™ er den perfekte løsning, når det gælder særlige projekter, midlertidig kapacitet, uventede ændringer i en division, flytninger, eller hvis virksomheden bare har brug for IBM-kvalitet til lavere omkostninger. Det tilgængelige udstyr omfatter midrange- og mainframeservere og storage. Alle enheder istandsættes på fabrik og testes i henhold til IBM's specifikationer. På den måde får kunden den bedst mulige ydeevne og største driftssikkerhed - alle løsninger er omfattet af 90 dages tilfredshedsgaranti med hensyn til kvalitet.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36