Til hovedindhold

Typiske spørgsmål

Finansierer IBM Global Financing ikke-IBM-produkter?

IBM Global Financing er verdens første enkeltleverandør af multivendor-finansieringsløsninger. Vi hjælper vores kunder med at få den bedste IT- og teleløsning uanset leverandøren. Vores total solution financing blev skabt specielt til at hjælpe virksomheder af alle størrelser med at få de bedste produkter fra IBM og fra andre forhandlere og leverandører.

Finansierer IBM Global Financing IT-services?

Ud over IT-hardware og -software, tilbyder vi også total solution financing af IT-services fra enhver multivendor-løsning, du vælger. Fleksible finansieringsmuligheder, der tilpasses virksomhedens størrelse, sikrer, at du får en komplet løsning, der passer præcis til dine unikke behov.

Er Commercial Financing tilgængelig for alle erhverskunder?

Vores Commercial Financing-løsninger er tilgængelige for virksomheder med IT-relaterede aktiviteter. Vi hjælper kunderne med at maksimere deres aktiver, bevare kapital og opfylde vækst- og indtjeningsmål. Vi tilbyder finansiering af tilgodehavender, "Term Loans" samt finansiering af lager og anskaffelser. Disse tilbud er tilgængelige for alle kreditværdige kunder. Vi har også onlineværktøjer til overvågning af kreditmaksimum, samt oversigter over skyldige beløb og datoer samt fakturastatus.

Hvordan kan finansiering gøre min bundlinje bedre?

Finansiering kan hjælpe dig med at få mere ud af dit IT-budget. Reducerede månedlige betalinger betyder lavere omkostninger og mere købekraft. Finansiering kan føre til forbedret likviditet, så du får flere kontanter i hånden. Det kan også gøre det muligt for dig at bevare eksisterende kredit og kvalificere dig til yderligere finansiering.

Jeg har kortsigtede hardwarebehov. Er leje en mulighed?

Ja. IBM Global Financing tilbyder korte leje aftaler på udvalgt udstyr til kommercielle, stat og offentlige kunder, for at imødese unikke behov.

I følgende situationer kan leje være en velegnet løsning:

  • Perioder med store belastninger
  • Specielle testsituationer
  • Evaluering af særligt IBM-udstyr, før der tages beslutninger om større investeringer
  • Softwareudvikling eller i situationer med programforsøg

Jeg har finansieret min hardware. Nu, hvor den er installeret, er min gamle hardware forældet, og jeg bruger den ikke. Kan IBM Global Financing hjælpe?

Læs mere om vores bortskaffelsesservice på siden og om vores EPA-certificerede processer, der er tilgængelige via GARS-services (Global Asset Recovery Services). Du kan være sikker på, at alt det udstyr, der ikke kan anvendes i nyt udstyr eller genbruges, bliver bortskaffet på en miljøvenlig måde, og at du holdes skadesløs i forhold til eventuelle fremtidige søgsmål vedrørende miljøet.

Jeg er interesseret i at købe Certified Pre-owned Equipment, men jeg ved ikke, hvilket system der passer til mine behov. Hvad skal jeg gøre?

Ring til IBM Nordic GARS på telefonnummer 45 23 35 36. Du kommer derefter til at tale med en IBM-specialist, der gerne vejleder dig i at vælge det bedste system til din virksomhed.

Hvem installerer udstyret?

IBM Certified Pre-owned udstyr installeres af en IBM-kvalificeret tekniker.

Hvilken form for garanti er knyttet til udstyret?

Alle IBM Certified Pre-owned-produkter dækkes af et 90-dages tilfredshedsprogram.

Leveres udstyret med serviceaftale?

Nej, men det er muligt at oprette en vedligeholdelseskontrakt for dit Certified Pre-owned-udstyr, eller du kan føje udstyret til en eksisterende vedligeholdelseskontrakt.

Hvor lang tid går der, før udstyret leveres?

Levering sker typisk inden for 15 arbejdsdage fra ordremodtagelse.

Sådan får du hjælp

Here-To-Help

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.


Telefon:
45 23 35 36