Finansiering af IBM PureSystems

Udskyd betalingerne i tre måneder uden startudgifter1

IBM PureSystems™ er en ny form for system, som kombinerer fleksibiliteten i et allroundsystem med smidigheden i cloud og enkelheden i en funktionsspecifik produktløsning. Det er et system med integreret ekspertise, som fundamentalt ændrer den måde, vi bruger IT på, og også ændrer selve IT-økonomien.

Nu får du med hjælp fra IBM Global Financings eksperter i IT-finansiering mulighed for at udnytte alle fordelene ved intelligent IT.

Vores fleksible finansieringsløsninger, f.eks. markedsværdileasing (FMV), kan hjælpe dig med at sænke de samlede IT-omkostninger med helt op til 16 procent2 og forbedre din virksomheds finansielle afkast. Hvis du derudover kombinerer muligheden for at udskyde betalingen i 90 dage med markedsværdileasing fra IBM Global Financing, kan du:

Derudover kan IBM Global Financing hjælpe din virksomhed, så den er klar til overgangen til PureSystems, via ordninger for tilbagekøb af forældet udstyr.

IBM Global Financing kan også være behjælpelig med finansiering af rådgivnings- og migreringsydelser fra IBM og fra tredjepartsleverandører. Du kan vælge mellem mange forskellige leasing- og lånestrukturer, så din virksomhed kan nå sine mål med hensyn til budgetter og drift.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have flere oplysninger.

190-dages udskydelse, afhængig af kundens kreditgodkendelse. Der påløber renter i udskydelsesperioden. Der kan gælde visse begrænsninger. Kontakt IBM Global Financing for at få flere oplysninger.

2 Viser besparelsen i nettonutidsværdi over en periode på 36 måneder for en IT-infrastruktur, som er anskaffet via markedsværdileasing, til en kunde med "bedste kreditvurdering". Besparelserne i nutidsværdi er beregnet ud fra den aktuelle, månedlige IBM Global Financing-ydelse for IBM-hardware. Besparelserne kan variere alt efter hardwareplatform.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36