Erhvervsfinansiering

Hvorfor vælge IBM Global Financing?


IBM Global Financing tilbyder kvalificerede IBM Business Partnere driftskapital til finansiering af den daglige drift eller til styrkelse af forretningen. Vores innovative, konkurrencedygtige finansiering kan hjælpe IBM Business Partner-virksomheder med at fastholde sunde regnskaber og minimere risikotagning. Vores erhvervsfinansieringsløsninger giver IBM's Business Partnere mulighed for at foretage hurtige opkrævninger, forlænge betalingsvilkårene og øge likviditeten. Lagerfinansiering giver vores salgskanalpartnere mulighed for at købe flere produkter med henblik på videresalg, samtidig med at debitorfinansiering giver dem mulighed for at opkræve udeståender hurtigere.

Vi tilbyder


Lagerfinansiering
Brug finansiering i forbindelse med dine distributionskanaler til at øge omsætningen og gøre det muligt for forhandlerne at håndtere mange ordrer på én gang. Vores løsninger inden for lagerfinansiering giver producenter og distributører mulighed for at øge mængden af produkter, som strømmer gennem deres forhandlerkæder, samtidig med at forhandlerne slipper for det pres, det er, at skulle betale leverandørerne på almindelige vilkår. Det betyder, at pengestrømmen kan øges hele vejen rundt, og at hele distributionskanalen kan udvides.

Debitorfinansiering
Styrker pengestrømmen, fordi du kan låne mod sikkerhedsstillelse i form af f.eks. debitorer og lager. Vores debitorfinansieringstilbud – herunder låne og kreditrammer sikret i form af lager, debitorer eller en kombination af disse to ting – hjælper kvalificerede IBM Business Partnere med at få den driftskapital, de skal bruge til at understøtte væksten i deres virksomhed.

Business Partnere, der gerne vil vide mere om vores driftskapitalløsninger, kan få flere oplysninger under Financing for you på PartnerWorld.

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.

Telefon: 45 24 35 3645 23 35 36

Styrk væksten med finansiering

Sådan kan du som Business Partner nyde godt af at samarbejde med IBM Global Financing.

Det siger Business Partnerne:

Sådan får du flere kunder med IBM Global Financing.

Kundehistorie

Avnet Technology Solutions styrker forretningen ved at understøtte store ordrer takket være en finansieringsløsning fra IBM Global Financing.