Til hovedindhold

Cloud-finansiering


IBM Global Financing øger den økonomiske værdi af cloud computing

Cloud-finansiering

Cloud computing gør det muligt at forbruge IT på en billigere og mere fleksibel måde, og det ændrer den måde, virksomhederne driver forretning på. Virksomheder investerer derfor i datacentre, der er klargjort til cloud computing, og omlægger deres forretningsprocesser, så de kan udnytte fordelene ved teknologien.

I en tid, hvor budgetterne er stramme og hele tiden bliver gennemgået i detaljer, kan det være en udfordring at håndtere startinvesteringerne, og det er helt afgørende, at virksomheden hurtigt opnår fordele af sine investeringer. Det er her, IBM Global Financing kommer ind i billedet:

Lavere omkostninger
Cloud computing kan hjælpe din virksomhed med at sænke IT-udgifterne (1)- En finansiering af den nødvendige IT-infrastruktur kan give endnu større besparelser.

IBM Global Financings løsninger kan tilbyde kvalificerede virksomheder:

Hurtig handling
Med en cloud-løsning kan din virksomhed få sine produkter hurtigere på markedet - og finansiering kan give hurtigere fordele af investeringen.

IBM Global Financing:

Øget fleksibilitet
Med en cloud-løsning får din virksomhed den fleksibilitet, den skal have for at kunne reagere på ny efterspørgsel og nye indtjeningsstrømme. Finansiering kan hjælpe med at øge likviditeten, så virksomheden kan udnytte de nye muligheder.

IBM Global Financing:

(1) "Vores ønske om at have en velunderbygget beslutningsproces fik os til at overveje at benytte levering via en privat sky af Cognos via System z, som er den base, der gør det muligt for os at opnå besparelser på mere end 20 millioner dollars over fem år", IBM Office of the CIO

(2) IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA samt andre IBM-datterselskaber og -divisioner i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkårene, tilbudstypen, udstyrs- og produkttypen og ekstraudstyr og kan variere i de forskellige lande. Andre produkter end hardware skal betales via en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og finansiering af server-, storage- og softwareprodukter til 0 % i rente kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande.

(3) Viser besparelsen i nutidsværdi over en periode på 36 måneder for en IT-infrastruktur, som er anskaffet via markedsværdileasering til en kunde med "bedste kreditvurdering". Besparelserne i nutidsværdi er beregnet ud fra den aktuelle, månedlige IBM Global Financing-ydelse for IBM-hardware. Besparelserne kan variere alt efter hardwareplatform.

(4) IBM Center for Applied Insights, 2011

Sådan får du hjælp

Here-To-Help

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.


Telefon:
45 23 35 36

Mere information

Kampagner

IBM Global Financing kampagner