Business Partnere og alliancer

Business Partnere er nøglen til IBM Global Financings vækststrategi

Navigering på primær fane

Business Partnere, der anbefaler IBM Global Financing til deres kunder, får selv en særlig fordel i salgsprocessen. Finansiering giver dig mulighed for at sælge mere, fordi dine løsninger bliver mere overkommelige i pris og afhjælper dine kunders udfordringer med hensyn til omkostninger og budgetter. Når du samarbejder med IBM Global Financing, kan du opnå bedre likviditet og sætte skub i din forretning.

IBM Global Financing er særdeles velkvalificeret til at give dig de leasingaftaler, lån, den arbejdskapital, det brugte udstyr og den aktivstyring i forbindelse med bortskaffelse, du har brug for for at kunne tilbyde overbevisende finansieringsløsninger til dine kunder - og for at forbedre dine egne forretningsresultater.

Relevante sider

  • Rapid Financing-værktøj

    Få hurtig ekspedition og adgang til kreditgodkendelse, finansieringstilbud og -aftaler døgnet rundt, alle ugens dage.

Juridiske bemærkninger

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA og andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priserne og tilgængeligheden er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkårene, tilbudstypen, udstyrs- og produkttypen og kan variere i de forskellige lande. Software og service skal være en engangsudgift og finansieres ved hjælp af lån. Der kan gælde andre restriktioner. Priser og produkter kan ændres, udvides eller trækkes tilbage uden varsel og er eventuelt ikke til rådighed i alle lande.IBM, IBM's logo og Rapid Financing er varemærker, som tilhører IBM Corp. Andre produktnavne og navne på serviceydelser kan tilhøre IBM eller andre virksomheder. Den opdaterede liste over IBM's varemærker findes på adressen ibm.com/legal/copytrade

Sådan får du hjælp

Få svar på dine spørgsmål - nemt og hurtigt.


  • #

    Kundehistorier

    Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Kampagner

Eksempel på løsning

IBM Global Financing hjælper MacromatiX med finansiering af IT-infrastrukturen, så virksomheden kan forbedre tilgængeligheden og transaktionshastigheden for virkomhedens cloud-serviceydelser.

Få mere at vide om IBM Global Financing

Customer Centre
Et centralt værktøj til onlinestyring af alle dine leasede aktiver

Kundehistorier
Find og læs kundehistorier, som kan hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed

Analytikerrapporter
Se, hvad analytikerne siger om IBM Global Financing

Litteratur
Søg efter dokumenter om finansieringsprodukter og -kampagner

Ofte stillede spørgsmål
Vores liste med ofte stillede spørgsmål giver måske svaret

Rapid Financing®
Opnå resultater hurtigere, udarbejd finansieringstilbud og finansieringskontrakter døgnet rundt