Finansiering af IBM Cloud

Cloud computing kan transformere virksomheden, så I oplever ny vækst, får sat gang i levering af nye produkter og serviceydelser og reducerer IT-omkostningerne.

Virksomheden får on demand-adgang til computerressourcer — alt lige fra programmer til datacentre — hurtigere innovation, forbedring af kundeoplevelsen, øget sikkerhed og mere velunderbyggede beslutninger.

Hybride, åbne og sikre IBM Cloud-løsninger stiller en række stærke værktøjer til rådighed, der giver mulighed for at udvide forretningsmuligheder, udføre nye strategier og endda reducere IT-omkostningerne.

Drivkraften bag markant innovation

Cloud computing har transformeret den måde, folk arbejder på – og frigjort innovation overalt i verden – via åbne, private og hybride implementeringer af cloud. Men hvis IBM Cloud skal tages i brug i virksomheden, kræver det fleksible finansieringsløsninger, så du kan justere virksomhedens projektomkostninger til de forventede fordele, sætte penge til side til andre initiativer og tilføje kapacitet, så virksomhedens cloud-infrastruktur kan vokse. IBM stiller cloud-platforme til rådighed, der styrker vækst i globale virksomheder og tilbyder et stort udvalg af finansieringsløsninger, som kan få virksomheden til at drage fordel af disse vigtige innovationer.

IBM Global Financing kan hjælpe

Drag fordel af vores enorme ekspertise inden for finansiering af teknologi, og skab en optimal løsning, der opfylder virksomhedens vision om implementering af cloud-serviceydelser. Vores cloud-finansieringsportefølje inkluderer et omfattende sæt finansieringsmuligheder, der kan opfylde virksomhedens nuværende og fremtidige finansielle behov.

Økonomisk overkommelige og fleksible finansieringsløsninger

IBM Global Financing kan hjælpe med at opbygge praktisk talt enhver cloud-infrastruktur – og kan finansiere serviceydelser, software, løsninger og produkter på en måde, der er med til at minimere startbetalinger og optimere pengestrømmen. Ved at finansiere cloud-infrastruktur kan du med markedsværdileasing faktisk spare op til 12 % i forhold til køb1

Gå til IBM Global Financing for at få en komplet cloud-finansieringsportefølje, der kan hjælpe dig med at minimere startbetalinger og maksimere fleksibilitet, så både nuværende og fremtidige behov opfyldes.

Med vores omfattende udvalg af finansieringsløsninger kan virksomheden:

Overkommelige månedlige betalinger fra start

Med finansiering ned til 0% i rente og leasing af og lån til hardware, software og serviceydelser til lav rente finansieres virksomhedens infrastruktur med én overkommelig månedlig betaling, og virksomheden har stadig likvide midler til at kunne imødekomme andre strategiske behov.

Nemt migrere fra andre platforme

Med brug af IBM Global Asset Recovery Services kan virksomheden nemt skaffe sig af med gammelt udstyr i overensstemmelse med lokale miljølove og -regler.

Bedre tilpasse omkostninger til de forventede fordele

Med IBM Project Financing får du en integreret, tilpasset og økonomisk pakke med alt inkluderet fra én ressource, der dækker din samlede portefølje af IBM-løsninger og -serviceydelser

Få maksimal fleksibilitet

Mulighed for at udnytte fordelen ved hardwareleasing til at tilføje kapacitet, efterhånden som du lader virksomhedens cloud-infrastruktur vokse.

Se, hvordan vi kan hjælpe dig med at finansiere virksomhedens vision