Ofte stillede spørgsmål

 
 

 

Hvordan kan finansiering forbedre virksomhedens bundlinje?

Finansiering kan hjælpe dig med at få mere ud af virksomhedens IT-budget. Reducerede månedlige betalinger betyder lavere udgifter og større købekraft. Finansiering kan forbedre likviditeten, så virksomheden får et større økonomisk råderum. Det kan også give virksomheden mulighed for at bevare eksisterende kreditmuligheder og hjælpe med til, at virksomheden kan blive kvalificeret til andre former for finansiering.

 

Vil IBM Global Financing finansiere produkter fra andre leverandører end IBM?

IBM Global Financing er verdens største IT-captive finansieringsselskab og kan – via økonomisk overkommelige løsninger – hjælpe kreditkvalificerede kunder med at transformere deres forretning. IBM Global Financing gør det muligt for den enkelte virksomhed at anskaffe den nyeste IBM-teknologi og de nyeste IBM-løsninger, herunder: Cloud, Analytics, Mobile og Social. Vores fleksible betalingsmuligheder kan sætte gang i virksomhedens implementering af transformerende projekter, der omfatter produkter og serviceydelser fra såvel IBM som fra andre leverandører.

 

Vil IBM Global Financing finansiere IT-serviceydelser?

Ud over finansiering af IT-hardware og software tilbyder vi også finansiering af IT-serviceydelser og gerne relateret til løsninger, hvor der indgår flere leverandører. Fleksible finanseringsløsninger, der passer til virksomheder af enhver størrelse, sikrer, at du får en komplet løsning, der passer perfekt til virksomhedens unikke behov.

 

Kan jeg finansiere ikke-IT-relaterede anskaffelser via IBM Global Financing?

IBM Global Financing har en bred portefølje af finansieringsløsninger indenfor IT.

Hvad der før kunne menes at være ikke-IT relaterede løsninger, kan pludselig blive det, derfor kontakt os og fortæl om hvad jeres behov og tanker er.

Bemærk, at hardware, software og serviceydelser, som ikke er fra IBM, som regel kan inkluderes i finansieringsløsningen, hvis eventuelle krav om minimum IBM-indhold er opfyldt.

 

Er erhvervsfinansieringsløsningerne tilgængelige for alle erhvervskunder?

Vores erhvervsfinansieringsløsninger er tilgængelige for kreditgodkendte IBM Business Partnere og andre IBM Channel-partnere, som distributører, systemintegratorer, uafhængige softwareleverandører og forhandlere, for at hjælpe dem med at maksimere aktiver, bevare kapitalen og opfylde vækst- og overskudsmålsætningerne.

 

Jeg har et kortsigtet behov for hardware. Er det muligt at leje eller lease?

Ja. IBM Global Financing tilbyder kortsigtet finansiering af udvalgt udstyr til kunder fra offentlige myndigheder og undervisningssektoren, så de kan få opfyldt deres unikke behov. Situationer, hvor kortsigtet finansiering ville give god mening, er i forbindelse med spidsbelastninger, specielle testsituationer, softwareudvikling eller pilotprojekter, samt før der tages beslutning om en større investering.

 

Jeg har finansieret min hardwareanskaffelse. Nu, hvor den er installeret, er min tidligere hardware forældet og benyttes ikke. Kan IBM Global Financing hjælpe?

Gensalg af tidligere anvendt hardware på det sekundære marked samt genbrug eller EPA-certificeret destruktion og bortskaffelse er nogle af de serviceydelser, der er tilgængelige via vores Global Asset Recovery Services. Alt udstyr, der ikke kan genbruges eller genanvendes, bortskaffes på en miljøsikker måde, og destruktionscertificeringer sikrer, at virksomheden holdes skadesløs mod eventuelle fremtidige miljøkrav.

 

Hvem er berettiget til at finansiere IT-løsninger gennem IBM Global Financing?

IBM Global Financings ydelser tilbydes til kvalificerede private og offentlige kunder via IBM Credit LLC i USA samt andre IBM-datterselskaber og -divisioner rundt om i verden. Priser er baseret på kundens kreditværdighed, finansieringsvilkår og produkttype samt type af løsning og kan variere i de forskellige lande.

Kontakt os vedrørende kundefinansiering