Bliv samarbejdspartner

Vores samarbejdspartnere får mulighed for at give deres kunder bedre finansieringsløsninger og opnår selv en markant fordel. Vores finansiering er med til at afhjælpe kundens omkostnings- og budgetudfordringer, så dine løsninger bliver mere attraktive og dine salgsprocesser mere effektive.

Ved at IBM Global Financing leverer finansiering til jeres kunder, kan vi hjælpe jer med at vokse. Det omfatter leasing, lån og tidligere anvendt udstyr samt styring af porteføljen, så I kan tilbyde én samlet finansiel pakke til jeres kunder.

Som en ekstra fordel leverer vi også arbejdskapital til de samarbejdspartnere, der er kvalificeret til det, så de kan finansiere deres daglige drift eller få deres virksomhed til at vokse.

[IBM Global Financing] helps OnX preserve our margins so that we’re offering the customer the best deal without actually taking away from our profit margin."

— Michelina Di Sibio, Financial Solutions Manager, OnX Enterprise Solutions

Sådan kan IBM Global Financing hjælpe virksomheden med at vokse (US)

Partnerfinansiering

Erhvervsfinansiering

Vores erhvervsfinansiering kan hjælpe virksomheden med at forbedre likviditeten og øge kreditværdigheden.

Lagerfinansiering

Benyt finansiering til at øge lagervolumen, så dine forhandlere kan håndtere ordrespidsbelastninger. Vi hjælper producenter og distributører med at øge den mængde produkter, der flyder gennem deres forhandlere, og afhjælper samtidig det at skulle betale leverandører i henhold til standardvilkår. Alt dette medvirker til en stigende pengestrøm, samtidig med at hele distributionskanalen kan udvides.

Debitorfinansiering

Forøg likviditeten ved at låne mod debitorer, lager eller anden tilgængelig sikkerhedsstillelse. Vores løsninger omfatter alle tænkelige kombinationer af låne- og kreditmuligheder, der er sikret af tilgængelig sikkerhedsstillelse, så kvalificerede samarbejdspartnere kan anskaffe den nødvendige arbejdskapital.

Leverandørfinansiering

Til løsninger, hvor flere leverandører indgår, tilbyder IBM Global Financing én forenklet aftale.

Vi har adskillige strategiske alliancer med IT-producenter og -leverandører. Sammen leverer vi et udvalg af tilpassede finansieringsløsninger, samt løsninger til styring af IT.

Leverandøralliancer med IBM Global Financing omfatter:

  • Apple
  • Dell
  • Dassault Systemes
  • Juniper Networks
  • Ricoh InfoPrint
  • Samsung Electronics
  • SAP
  • Toshiba Global Commerce Solutions

Kom i gang med IBM Global Financing

Udvid din kundes købekraft. Som IBM Global Financing samarbejdspartner kan du tilbyde finansieringsløsninger til dine kunder.

Beregn din kundes potentielle besparelser

Prøv vores finansieringsberegner

Få finansieringsforslag til din kunde. Når det er godkendt, består processen kun af et enkelt trin. Vi sender forslaget og aftalen direkte til dig, så du kan give den direkte til din kunde. Du skal blot indtaste alle kendte oplysninger om kundens IT-anskaffelse, så tager vi den derfra.

Få et overslag til din kunde (US)